Libnet.ro
UNICEF

14:00

Concert extraordinar al sopranei Angela Gheorghiu cu ocazia Zilelor Bucurestiului

Hotnews Hotnews,
 Concert extraordinar al sopranei Angela Gheorghiu cu ocazia Zilelor Bucurestiului

Bucurestenii sunt invitati pe 15 septembrie, de la ora 20:30, in Piata Constitutiei, la Concertul extraordinar sustinut de starul international Angela Gheorghiu, spectacol care marcheaza deschiderea seriei de evenimente aniversare 'Zilele Bucurestiului', informeaza ARCUB. Angela Gheorghiu va concerta la Bucuresti, alaturi de Filarmonica George Enescu si de tenorul Teodor Ilincai, sub bagheta maestrului newyorkez Eugene Kohn. continuă pe Hotnews

Soprana Angela Gheorghiu, cetatean de onoare al Bucurestiului

Soprana Angela Gheorghiu ar putea primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei pentru vocea unica si uimitoarea prezenta scenica, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB).

Soprana Angela Gheorghiu va primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Soprana Angela Gheorghiu va primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului, potrivit unui proiect adoptat luni de consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Soprana Angela Gheorghiu ar putea deveni cetatean de onoare al Bucurestiului

Soprana Angela Gheorghiu ar putea primi titlul de cetatean de onoare al Capitalei, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de luni a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB) .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )