Libnet.ro
UNICEF

08:45

CONCURS ENESCU Pianistul Jean Claude Pennetier, in recital la Ateneu, in aceasta seara

Adevărul Adevărul,
CONCURS ENESCU Pianistul Jean Claude Pennetier, in recital la Ateneu, in aceasta seara

Jean Claude Pennetier si pianista de origine romana Mara Dobrescu sustin un recital extraordinar pe scena Ateneului Roman in aceasta seara, de la ora 19. 00, in cadrul Concursului Enescu. Accesul publicul in sala de concert este permis chiar si fara rezervare, in limita locurilor disponibile. continuă pe Adevărul

Jean Claude Pennetier si pianista de origine romana Mara Dobrescu sustin un recital extraordinar pe scena Ateneului Roman in aceasta seara

Cunoscutul pianist francez Jean Claude Pennetier si pianista Mara Dobrescu interpreteaza in aceasta seara, de la ora 19. 00, pe scena Ateneului Roman lucrari de Schubert, Schumann si Brahms intr-un recital cu.

Concursul international George Enescu 2014. Sectia pian (I)

Editia actuala a concursului de pian se desfasoara sub autoritatea juriului, care este format din urmatoarele personalitati: Jean-Claude Pennetier presedinte), Rolf Dieter Arens, Dana Borsan, Philippe Dinkel, Wolfgang Manz, Andrei Pisarev si Alan Weiss.

CONCURS ENESCU in aceasta seara, la Ateneu, se desfasoara finala sectiunii de violoncel din cadrul Concursului Enescu

Trei tineri violocelisti vor sustine concerte alaturi de Orchestra Filarmonicii George Enescu in Finala Sectiunii Violoncel care se va desfasura, in aceasta seara, de la ora 19. 00, la Ateneul Roman. Accesul publicul in sala de concert este permis chiar si fara rezervare. 100 de locuri in aer liber sunt disponibile pentru public in fata Ateneului Roman unde Finala de Vioara a Concursului Enescu va fi transmisa live.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )