Libnet.ro
UNICEF

01:05

BCR a dat semnalul: ADIO CREDIT de locuinta in euro. Care sunt cele mai bune alternative in lei.

România Liberă România Liberă,
BCR a dat semnalul: ADIO CREDIT de locuinta in euro. Care sunt cele mai bune alternative in lei.

Cea mai mare banca din Romania a anuntat recent ca va conecentra activitatea de creditare ipotecara pe oferta in lei, renuntand la creditele imn euro, informeaza revista Capital. In urma unei schimbari majore de strategie, generata cel mai probabil de epuizarea plafonului pentru Prima Casa in euro, BCR incearca sa vanda credite ipotecare in lei pe o perioada de 30 la dobanzi in jurul a 10% pe an. Spre exemplu la un credit ipotecar de 181. 324 lei echivalentul a 40. 000 de euro la cursul BNR . continuă pe România Liberă

Business report: BCR a dat semnalul: ADIO credit de locuinta in euro; Eli Davidai investeste peste 2 mil. euro in pregatirea medicilor romani: afla motivele multimilionarului; Cum configurezi corect un Sandero 2.

Cum a impartit Guvernul banii din TVA catre judetele din Romania. Unde s-au alocat cele mai mari sume. In urma rectificarii bugetare, Guvernul Ponta a suplimentat sumele defalcate din TVA cu 11,9 milioane de lei, suma totala ajungand astfel, pentru tot anul, la 2,03 miliarde de lei. Autostrazile inainteaza in ritm de melc. Ce nemultumiri au constructorii. Autoritatile au taiat, in ultimele patru luni, panglici la 115 kilometri de autostrada, dar finalizarea lucrarilor la ceilalti 200 km.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )