Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tara noastra, implicata intr-una din cele mai spinoase probleme. Suntem constienti de presiunile care se fac asupra Romaniei

Antena3 Antena3,
Tara noastra, implicata intr-una din cele mai spinoase probleme. Suntem constienti de presiunile care se fac asupra Romaniei

Serbia este constienta de presiunile care sunt exercitate asupra Romaniei in ceea ce priveste problema Kosovo si doreste identificarea unor solutii amiabile, dar fara ca prin dialog sa confirme suveranitatea. continuă pe Antena3

Talentul acestei romance a cucerit intreaga lume. Acum canta pe una dintre cele mai renumite scene de opera

Romanii continua sa uimeasca intreaga lume cu talentul lor innascut. De data aceasta, este vorba de o soprana romanca, ce a debutat pe una dintre cele mai renumite scene de opera din lume. Vocea sa a facut.

Este una dintre cele mai frumoase fotografii din lume. Acestia sunt imparatii din adancurile apelor inghetate

O imagine care prezinta o frenezie de bule si pene, in timp ce mai multi pinguini imperiali se pregatesc sa intre printr-o gaura din gheata i-a adus lui Paul Nicklen premierul cel mare la una dintre cele mai.

LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, una dintre cele mai inspirate si ...

Presedintele Traian Basescu, care a participat, marti, la lansarea celui de-al doilea volum al Istoriei comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971), a declarat ca raportul de condamnare a comunismului este una dintre cele mai inspirate si corecte actiuni ale Administratiei PrezidentialeIn sustinerea cu documente din arhivele nationale a raportului din 18 decembrie 2006, am declarat regimul communist ca fiind ilegitim si ilegal. ) Umbrela prezidentiala asezata asupra .

Album omagial cu cele mai reusite coperte Playboy, lansat in SUA

Un album cu peste 300 din cele mai reusite coperte ale revistei Playboy, a fost lansat in Statele Unite ale Americii, relateaza Le Parisien. Din album nu putea lipsi coperta numarului inaugural, din 1953, pe care a.

Patru ani de portabilitate in tara noastra

La patru ani de la data lansarii portabilitatii numerelor in tara noastra, numarul de portari a ajuns la 873. 213, iar acesta creste in fiecare an, anunta Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) intr-un comunicat de presa.

Tara noastra este foarte expusa la dezastre naturale

Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite ONU) arata ca tara noastra se afla pe locul al patrulea in Europa in ceea ce priveste riscul de seceta, inundatii, incendii sau alunecari de teren, informeaza sursele de presa.

Romanii si-au portat peste 870.000 de numere de telefon in 4 ani/Pana la data de 15 octombrie, Cosmote castigase cele mai multe numere de mobil din alte retele /UPC, lider in continuare pe telefonie fixa

Romanii si-au portat 873. 213 de numere de telefon in cei patru ani de la lansarea portabilitatii in Romania 21 octombrie 2008), respectiv a posibilitatii ca un abonat sa-si pastreze numarul de telefon atunci cand isi schimba furnizorul, a anuntat joi Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, pana la data de 15 octombrie din acest an, Cosmote a atras cele mai multe numere de mobil din alte retele 195. 349 de numere), fiind urmata de Vodafone 194. 774 numere) si Orange 189. Pe segmentul telefonie fixe, castigator este UPC.

Kelemen, la PPE: Romania e obosita; alegerile din 9 decembrie, cele mai grele din ultimii 23 ...

Liderul UDMR Kelemen Hunor a afirmat, in discursul de la deschiderea lucrarilor Congresului PPE, ca societatea din Romania da semne de oboseala pe fondul crizei economice si crizei morale, iar alegerile parlamentare din 9 decembrie vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani, informeaza Mediafax. Dupa aprecierile mele, alegerile din acest an vor fi cele mai grele din ultimii 23 de ani. Criza economica nu a trecut si, dupa toate previziunile credibile, mai avem mult de lucru, nu de asteptat, .

FOTOGALERIE Cele mai frumoase case facute de arhitectii romani. Rezultatele Bienalei de Arhitectura

Uniunea Arhitectilor din Romania a anuntat luni premiile Bienalei de Arhitectura 2012, unul dintre cele mai importante concursuri de gen din Romania. La categoria locuinte, castigatorul este o casa construita din garaje prefabricate din beton, in comuna Bragadiru, langa Bucuresti. Premiul sectiunii cladiri publice Arhitectura dotarilor comunitare si de productie) a fost castigat de stadionul Cluj Arena si de Pensiunea Atra Doftana de pe Valea Doftanei. La capitolul spatii publice, castigatorul este spatiul amenajat in incinta Bastionului Theresia din Timisoara.

Adevarul despre una din marile puteri ale lumii. Este singura tara care mai poate opri RAZBOIUL

Presedintele Knessetului, Reuven Rivlin, a fost intr-o vizita oficiala la Moscova, prilej cu a acordat un interviu publicatiei ruse Kommersant. Raspunsul acestuia la intrebareaCe rol ar avea Rusia in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )