Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condamnarea lui Adrian Nastase, in presa internationala

B1 B1,
Condamnarea lui Adrian Nastase, in presa internationala

Condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare a starnit un val de reactii in presa internationala. Publicatiile dar si agentiile de presa din Europa reamintesc ca este a doua oara cand fostul. continuă pe B1

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei, noteaza Mediafax.

VIDEO Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei.

Ce spun politicienii despre condamnarea lui Adrian Nastase.

Parerile in randul politicienilor romani vizavi de condamnarea lui Adrian Nastase variaza de la o lectie pentru clasa politica la o razbunare politica. Citeste si: Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca sentinta data de ICCJ in cazul lui Adrian Nastase este un succes al justitiei si o lectie pentru politicieni. Citeste si: Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni Liberala Alina Gorghiu .

Reactiile politicienilor dupa condamnarea lui Adrian Nastase. Vanghelie: E dezastruos ce se intampla!

Reactiile la noua condamnare a lui Adrian Nastase nu au intarziat sa apara. Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie crede ca sentinta primita este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut,.

Marian Vanghelie, despre condamnarea lui Adrian Nastase: E prea mult, indiferent de fapte. Cream un precedent foarte periculos

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gandul ca sentinta primita de fostul premier Adrian Nastase in dosarul Zambaccian este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut, avertizand ca se creeaza un precedent foarte periculos, transmite Mediafax.

Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Fostul premier Adrian Nastase a fost condamnat, astazi, la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul Zambaccian, pentru luare de mita in forma continuata, iar sotia sa, Dana, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mita in acelasi dosar.

REACTII Presa internationala: un fost premier al Romaniei a fost condamnat pentru acte de coruptie

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare. Pana acum, cazul a fost relatat de agentiile France-Presse si Associated Press, precum si de publicatia belgiana 7sur7 si postul britanic BBC.

Condamnarea lui Nastase, in presa internationala: Fostul premier roman revine la inchisoare

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul.

VIDEO Cartianu, la Adevarul Live, despre condamnarea lui Adrian Nastase: Dana fost un factor nociv pentru fostul premier

Jurnalistii Adevarul Grigore Cartianu, Liviu Avram si Liviu Iolu au comentat sentinta data in urma cu putin timp de completul de cinci judecatori al Curtii Supreme in dosarul Zambaccian. Prin decizia de astazi toti inculpatii din acest caz au fost gasiti vinovati. Singura care nu va ajunge dupa gratii este Daniela Nastase, sotia fostului premier care a fost condamnata la inchisoare cu suspendare.

Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara.

Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, o razbunare murdara. Citeste si: Adrian Nastase este dus la Penitenciarul Rahova Fostul premier Adrian Nastase, condamnat la patru ani de inchisoare in dosarul Zambaccian, va fi incarcerat la Penitenciarul Rahova. Judecatorii Instantei Supreme i-a condamnat luni, pe Adrian Nastase la patru ani de inchisoare cu executare, pe sotia acestuia, Dana Nastase, la .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )