Libnet.ro
UNICEF

10:30

Vanghelie, despre condamnarea lui Nastase: E dezastruos ce se intampla!

Antena3 Antena3,
Vanghelie, despre condamnarea lui Nastase: E dezastruos ce se intampla!

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gandul ca sentinta primita de fostul premier Adrian Nastase in dosarul Zambaccian este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut, avertizand. continuă pe Antena3

Marian Vanghelie, despre condamnarea lui Adrian Nastase: E prea mult, indiferent de fapte. Cream un precedent foarte periculos

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat pentru Gandul ca sentinta primita de fostul premier Adrian Nastase in dosarul Zambaccian este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut, avertizand ca se creeaza un precedent foarte periculos, transmite Mediafax.

Ce spun politicienii despre condamnarea lui Adrian Nastase.

Parerile in randul politicienilor romani vizavi de condamnarea lui Adrian Nastase variaza de la o lectie pentru clasa politica la o razbunare politica. Citeste si: Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca sentinta data de ICCJ in cazul lui Adrian Nastase este un succes al justitiei si o lectie pentru politicieni. Citeste si: Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni Liberala Alina Gorghiu .

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei, noteaza Mediafax.

VIDEO Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul in care Uniunea Europeana monitorizeaza eforturile Romaniei in combaterea coruptiei.

Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni.

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, luni, despre condamnarea lui Adrian Nastase, ca este un succes al justitiei si o lectie pentru toti politicienii, conform Digi 24. Citeste si: Nastase se intoarce la inchisoare! A primit 4 ani cu executare in dosarul Zambaccian. Dana Nastase, 3 ani de inchisoare cu suspendare Nimeni nu mai poate sa sustina ca sunt dosare politice. Probele sunt pe masa si judecatorii de la Inalta Curte l-au condamnat, a mai spus fostul ministru al .

Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicienii corupti.

Europarlamentarul Monica Macovei a scris, luni, pe blogul personal, despre condamnarea lui Adrian Nastase, ca este un succes al justitiei si o lectie pentru toti politicienii care sunt corupti si fura. Citeste si: Nastase se intoarce la inchisoare! A primit 4 ani cu executare in dosarul Zambaccian. Dana Nastase, 3 ani de inchisoare cu suspendare Acum, nimeni nu mai poate sa sustina credibil ca dosarele facute de DNA si judecate de Inalta Curte sunt influentate politic. Ele au ajuns in .

Condamnarea lui Nastase, in presa internationala: Fostul premier roman revine la inchisoare

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare, in contextul.

REACTII Presa internationala: un fost premier al Romaniei a fost condamnat pentru acte de coruptie

Presa internationala relateaza despre condamnarea lui Adrian Nastase la patru ani de inchisoare pentru acte de coruptie, reamintind ca este a doua oara cand fostul premier ajunge la inchisoare. Pana acum, cazul a fost relatat de agentiile France-Presse si Associated Press, precum si de publicatia belgiana 7sur7 si postul britanic BBC.

Adrian Nastase, despre condamnarea din dosarul Zambaccian: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara. intrebat cum comenteaza.

Pocora: Condamnarea lui Nastase nu va afecta USL.

Purtatoarea de cuvant a PNL, Cristina Pocora, a aratat ca decizia de condamnare a lui Adrian Nastase in dosarul Zambaccian nu va afecta USL, conform Agerpres. Citeste si: Ivan: Nastase a platit prea mult ca i-a fost oponent lui Basescu Nu am ce fel de comentarii sa fac, pentru ca nu suntem in sfera politica. Este o decizie a justitiei in urma unui proces, prin urmare politicul nu are prea multe de comentat in aceasta situatie, a declarat Pocora. Citeste si: Ioan Cazacu: Adrian Nastase se .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )