Libnet.ro
UNICEF

15:30

Condamnari intre 5 ani si 8 ani si 4 luni de inchisoare, in cazul celor sapte violatori din Vaslui. Toti inculpatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

B1 B1,
Condamnari intre 5 ani si 8 ani si 4 luni de inchisoare, in cazul celor sapte violatori din Vaslui. Toti inculpatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile (VIDEO)

Procurorii au anuntat, luni, sentinta in cazul celor sapte violatori din Vaslui, inculpatii primind intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare, informeaza B1 TV. Astfel, Burada Ovidiu a fost condamn. continuă pe B1

Condamnari intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare, in cazul celor sapte violatori din Vaslui. Toti inculpatii au fost arestati preventiv pentru 30 de zile

Procurorii au anuntat, luni, sentinta in cazul celor sapte violatori din Vaslui, inculpatii primind intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare, informeaza B1 TV. Astfel, Burada Ovidiu a fost condamn.

Condamnari intre 5 ani, 8 luni si 8 ani, 4 luni de inchisoare in cazul violului din Vaslui

Judecatoria Vaslui i-a condamnat, astazi, in prima instanta, pe cei sapte tineri din Valeni, judetul Vaslui, acuzati de violarea unei tinere de 18 ani, la pedepse de la 5 ani si 8 luni pana la 8 ani si 4 luni de inchisoare, transmit surse din presa.

Sentinte in cazul violului din Vaslui: Pedepse intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru toti cei sapte inculpati

Cei sapte tineri din Valeni acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50. 000 de lei catre tanara, decizia instantei nefiind insa definitiva.

Pedepse intre 5 ani si 8 luni si 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru tinerii acuzati de viol din Vaslui

Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru luni de inchisoare, precum si la plata unor daune morale de 50. 000 de lei catre.

SENTINTA pentru violatorii din Vaslui. 8 ani si 4 luni de inchisoare pentru tanarul care a premeditat violul

00 -SENTINTA VIOL VASLUI: Cei sapte tineri acuzati ca au violat o fata de 18 ani au fost condamnati, luni, de Judecatoria Vaslui, la pedepse cuprinse intre 5 ani si opt luni si 8 ani si patru.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )