Libnet.ro
UNICEF

05:45

Conditia pusa britanicilor de catre UE, dupa BREXIT. Decizia a fost luata la summitul de la Bratislava

Antena3 Antena3,
Conditia pusa britanicilor de catre UE, dupa BREXIT. Decizia a fost luata la summitul de la Bratislava

Marea Britanie nu va primi acces la piata unica a Uniunii Europene decat daca Londra accepta la randul sau libertatea de miscare a lucratorilor, drept care sta la temelia UE, au declarat vineri. continuă pe Antena3

Iohannis spera ca sediul unei agentii europene sa fie mutat din Marea Britanie in Romania, dupa BREXIT

Autoritatile de la Bucuresti incearca sa isi convinga partenerii ca Romania este o tara serioasa, performanta, care poate sa gazduiasca o agentie europeana care ar fi relocalizata, dupa Brexit, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis.

Boris Johnson vrea mentinerea statutului districtului financiar al Londrei dupa Brexit

Districtul financiar al Londrei reprezinta o valoare uriasa pentru intreaga Europa si nu ar trebui sa fie afectat de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat ministrul britanic de Externe, Boris Johnson, liderul grupului politic care a militat pentru Brexit, potrivit unor surse din presa.

Meci nebun facut de Zenitul lui Mircea Lucescu. Rusii au invins cu 4-3 pe Maccabi Tel Aviv dupa ce au fost condusi cu 3-0. Care sunt toate rezultatele din prima etapa a Europa League (FOTO)

Meci nebun, joi seara, pentru noua echipa a lui Mircea Lucescu, Zenit Sankt Petersburg. Echipa antrenorului roman a castigat cu 4-3 dupa ce a fost condusa cu 3-0 pana in minutul 70 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )