Libnet.ro
UNICEF

01:06

Conditiile in care PMP va vota Codul Fiscal. Se ofera un teatru ieftin

Antena3 Antena3,
Conditiile in care PMP va vota Codul Fiscal. Se ofera un teatru ieftin

PMP anunta ca parlamentarii formatiunii vor vota Codul fiscal daca TVA va fi redusa treptat la 21% din 2016 si la 19% din 2017 si fara sa existe masuri care sa pericliteze macrostabilitatea economica a. continuă pe Antena3

PMP: Vom vota Codul Fiscal cu TVA de 21% din 2016 si 19% din 2017

Partidul Miscarea Populara a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca parlamentarii formatiunii vor vota Codul fiscal daca TVA va fi redusa treptat la 21% din 2016 si la 19% din 2017 si fara sa existe masuri care sa pericliteze macrostabilitatea economica a Romaniei.

PMP va vota Codul fiscal cu TVA de 21% in anul 2016 si de 19% in 2017

PMP anunta ca va sustine prin vot Codul fiscal daca TVA va fi redusa treptat la 21% din 2016 si la 19% din 2017 si fara sa existe masuri care sa pericliteze macrostabilitatea economica a Romaniei.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Dragnea i-a castrat lui Ponta Codul Fiscal. Echilibrele macro au de cistigat, firmele mai asteapta relaxarea

Consum vs. investitii private 1-0. Cam asta e rezultatul negocierilor politice pe Codul Fiscal: reducere masiva a TVA avantaj consum) si aminarea cu cel putin un an a scaderii de taxe si impozite dezavantaj mediul de afaceri). O bila alba insa pentru incercarea de mentinere intr-un deficit de circa 1,7% pentru 2016, in care e inclusa si cresterea salariilor din Sanatate. Iar din punct de vedere politic observam un nou brinci dat de Dragnea lui Ponta, chiar daca e camuflat intr-o sustinere de fatada.

Dealerii auto, nemultumiti de Codul Fiscal: sunt sustinute afacerile cu masini de import

Codul Fiscal este discriminatoriu pentru dealerii de masini second-hand intrucat cei care au un business cu autovehicule rulate care au mai fost inregistrate in Romania sunt obligati sa plateasca impozit, iar cei care aduc masini din strainatate sunt.

UPDATE Acord coalitia de guvernare - opozitie pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%.

Acord politic pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017 / Supra-acciza pe carburanti si taxa pe stalp vor fi eliminate in 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%. Supra-acciza pe carburanti va fi eliminata din 2017, la fel ca si taxa pe stalp, cu exceptia constructiilor speciale din Agricultura. Articol actualizat).

Premierul Victor Ponta: Saptamana viitoare vom avea Codul Fiscal in Parlament (VIDEO)

Codul Fiscal va fi trimis in parlament saptamana viitoare, potrivit premierului Victor Ponta, care a facut aceasta afirmatie in cadrul sedintei de guvern de miercuri, informeaza B1 TV. Acesta a mai precizat.

Ponta, 10 intrebari pentru partidele politice, inainte de dezbaterea pe Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a postat, pe Facebook, zece intrebari pentru partidele politice la care formatiunile au datoria sa raspunda inainte de dezbaterile pe Codul Fiscal.

Ponta: Ma bucura acordul partidelor parlamentare privind Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe Facebook, ca saluta acordul liderilor politici privind Codul Fiscal si ca adoptarea cat mai rapida a legii este un semnal bun pentru investitori. Salut si ma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )