Libnet.ro
UNICEF

01:05

Confruntari in Franta. Vestele galbene au iesit din nou in strada. Politia a recurs la gaze lacrimogene

Antena3 Antena3,
Confruntari in Franta. Vestele galbene au iesit din nou in strada. Politia a recurs la gaze lacrimogene

Politia franceza a recurs la gaze lacrimogene pentru a respinge inaintarea protestatarilor miscarii Vestele Galbenecare incercau sa se deplaseze catre cladirea Parlamentului European din Strasbourg. continuă pe Antena3

Vestele galbene, in continuare in strada, la actul 24, dupa anunturile lui Macron si inainte de 1 Mai

Vestele galbene s-au mobilizat din nou, sambata, in Franta, mai ales la Strasbourg, in semn de protest fata de bla-bla, mentinand astfel presiunea, la 48 de ore dupa anunturile lui Emmanuel Macron ca raspuns la criza sociala, si cu 4 zile inaintea defilarii de la 1 Mai, relateaza AFP.

Madalina Ghenea, din nou MIREASA. PRIMA IMAGINE de la eveniment! Cu cine s-a casatorit fotomodelul

Madalina Ghenea a imbracat, din nou, rochia de mireasa. Frumoasa romanca a postat pe Instagram o fotografie care le-a dat de banuit fanilor. Fotomodelul apare in rochie alba, iar mesajul transmis de aceasta.

PENTRU O CAUTIUNE DE 4,5 MILIOANE DE DOLARI: Carlos Ghosn va fi eliberat, din nou, in Japonia

Fostul presedinte al Nissan Motor, Carlos Ghosn, va fi eliberat din nou dintr-un centru de detentie din Japonia, dupa depunerea unei cautiuni de 4,5 milioane de dolari stabilita, astazi, de un tribunal din Tokyo, transmite Reuters.

Fan BingBing nu este la inchisoare! Iat-o din nou pe covorul rosu!

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, dar si una din cele mai bogate, a disparut fara urma anul trecut, toata lumea banuind ca a intrat la inchisoare in urma evaziunii fiscale de care era acuzata. Iata ca nu este asa, iar frumoasa actrita si-a facut aparitia pe covorul rosu! .

UPDATE Proiectele de modificare a Codurilor penale, adoptate de deputati. Opozitia anunta ca va sesiza din nou la Curtea Constitutionala: Favorizeaza coruptii in acte publice

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, ca for decizional, proiectele pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Proiectele de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala au ajuns la vot in Camera dupa ce Comisia Iordache a dat raport favorabil, in mare viteza. Deputatii PNL, USR si PMP au criticat, miercuri, in plen, modificarile aduse Codurilor, anuntand ca le vor contesta din nou la Curtea Constitutionala, considerand ca acestea favorizeaza coruptii in acte publice.

Dan Petrescu, tentat sa plece din nou de la CFR Cluj

De aceasta data lui Dan Petrescu ii face cu ochiul o echipa din Liga 1 Betano.

Simona Halep SURPRINDE din nou! Unde si-a petrecut a doua tenismena a lumii prima zi de VACANTA... (VIDEO)

Simona Halep 27 de ani) s-a retras din turneul de la Stuttgart acuzand o accidentare suferita la sold, in timpul semifinalei de Fed Cup in care a fost la cateva ghemuri distanta de a bate selectionata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )