Libnet.ro
UNICEF

15:00

Consilierul onorific al premierului Ponta, despre situatia din Grecia: Mi-am mutat depozitele de la bancile grecesti

B1 B1,
Consilierul onorific al premierului Ponta, despre situatia din Grecia: Mi-am mutat depozitele de la bancile grecesti

Gyorgy Frunda, consilier onorific al premierului victor Ponta, a declarat ca o eventuala revenire a Greciei la drahma ar ingreuna drumul romaniei spre aderarea la zona euro. Totodata, Frunda a afirmat ca el. continuă pe B1

Adrian Vasilescu, despre situatia din Grecia: Riscul este o contagiune de tip ideologic, ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi (VIDEO)

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, spune despre situatia din Grecia ca cel mai mare pericol este o contagiune de tip ideologic, ideea ca te poti imprumuta fara sa dai inapoi, facand apel la.

Ce spune Victor Ponta despre situatia din Grecia: Vor fi ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, parerea sa despre votul grecilor de la referendumul de duminica. Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care.

Francois Hollande si Angela Merkel se intalnesc luni pentru a discuta despre situatia din Grecia

Presedintele Frantei, Francois Hollande, se va intalni luni cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, la Paris, pentru a discuta despre situatia din Grecia, relateaza presa franceza. Hollande si Merkel vor avea un dineu de lucru pentru a evalua consecintele rezultatului referendumului din Grecia, afirma surse oficiale franceze. Primele rezultate oficiale ale referendumului organizat duminica in Grecia indica faptul ca majoritatea cetatenilor peste 60%) respinge masurile economice impuse de creditorii internationali, riscand astfel iesirea din zona euro.

Victor Ponta, despre votul din Grecia: Grecii au nevoie de UE dar si UE are nevoie de greci / Indiferent de calea aleasa, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte

Premierul Victor Ponta a respins luni orice paralela intre Romania si Grecia si a avertizat ca, indiferent de calea aleasa de guvernul de la Atena, vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii si suferinte.

Cum comenteaza presa internationala situatia din Grecia: Atena, iNFOMETATa dupa bani

Situatia din Grecia a captat atentia presei internationale, astfel ca, cele mai cunoscute ziare din presa straina analizeaza situatia de dupa referendumul elen.

FMI monitorizeaza situatia din Grecia si este gata sa o ajute daca i se va cere acest lucru

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a anuntat luni ca FMI monitorizeaza situatia din Grecia si este gata sa o ajute daca i se va cere acest lucru, scrie Agerpres. FMI a luat.

Ministrul Economiei: Trebuie sa folosim situatia din Grecia pentru a intari parteneriatul cu statul elen

Situatia din Grecia ar putea fi o oportunitate pentru Romania de a consolida parteneriatul cu statul elen, a declarat ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, potrivit Mediafax. Eu cred ca va.

Situatia din Grecia i-ar putea afecta si pe romanii stabiliti acolo

Situatia din Grecia i-ar putea afecta si pe romanii stabiliti acolo. Acestia se tem ca vor fi primii dati afara daca se vor face disponibilizari. Analistii economici spun ca socul ii va afecta si pe.

Ponta, pe Facebook: Situatia din Grecia nu poate perturba directia noastra pozitiva. Exista insa un pericol urias: foamea oarba de ciolan

Premierul Victor Ponta a publicat luni pe Facebook un text in care a prezentat opinia sa cu privire la situatia din Grecia, tara despre care a spus ca trebuie admirata si respectata. El a criticat insa comparatiile intre situatia din Romania si cea din Grecia, pe motiv ca intre cele doua state nu exista nicio asemanare.

AVERTISMENTUL lui Traian Basescu fata de situatia din Grecia. Cum este AFECTATA Romania

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a scris, luni, pe contul sau de Facebook ca statul roman se confrunta in prezent cu trei mari probleme criza economica si politica din Grecia, criza economica si politica din Republica Moldova si criza politica din tara generata de situatia lui Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )