Libnet.ro
UNICEF

14:30

Consiliul Concurentei a amendat cinci firme cu 3 milioane lei, pentru trucarea unei licitatii.

România Liberă România Liberă,
Consiliul Concurentei a amendat cinci firme cu 3 milioane lei, pentru trucarea unei licitatii.

Consiliul Concurentei a sanctionat cinci firme cu o amenda in valoare totala de 3 milioane de lei, pentru trucarea unei licitatii organizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) privind un contract de lucrari de marcaje rutiere, a anuntat institutia, potrivit Mediafax. Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei privind o posibila intelegere pentru atribuirea contractului Lucrari de marcaje rutiere, longitudinale, transversale si . continuă pe România Liberă

Consiliul Concurentei a amendat cinci firme cu 3 milioane lei, pentru trucarea unei licitatii CNADNR

Cinci companii au fost amendate de Consiliul Concurentei dupa ce au trucat o licitatie organizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) privind un contract de lucrari de.

Consiliul Concurentei a amendat 5 firme pentru trucarea unei licitatii organizate de CNADNR

Consiliul Concurentei a amendat, marti, 5 firme din mai multe tari, printre care si Romania, fiind acuzate de trucarea unei licitatii. Acestea sunt acuzate de trucarea unei licitatii organizate de Compania.

Consiliul Concurentei a amendat 5 firme pentru trucarea unei licitatii organizate de CNADNR

Consiliul Concurentei a amendat, marti, 5 firme din mai multe tari, printre care si Romania, fiind acuzate de trucarea unei licitatii, anunta institutia. Acestea sunt acuzate de trucarea unei licitatii.

Consiliul Concurentei a sanctionat cinci companii pentru trucarea unei licitatii organizate de C.N.A.D.N.R.

Consiliul Concurentei a sanctionat cinci companii cu o amenda in valoare totala de 3. 705 lei pentru trucarea unei licitatii organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania C. ), sustine un comunicat de presa remis redactiei.

Cinci firme au depus oferte pentru selectarea managerilor din companiile energetice

Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri MECMA) a anuntat astazi cele cinci firme care au depus oferte pentru selectarea managerilor din companiile energetice, conform unui comunicat de presa.

Primaria Capitalei a incasat la bugetul local cu 178 milioane de lei mai putin decat a prevazut la inceputul anului. Vezi de ce au scazut incasarile

Primaria Capitalei a incasat in acest an cu 178 milioane lei circa 40 milioane euro) decat a prevazut initial, potrivit unui raport aflat pe site-ul institutiei. Astfel, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a propus la sedinta de Consiliu General de joi, o rectificare negativa a bugetului municipalitatii. Banii alocati pentru subventiile la RADET si RATB se vor mentine, insa se vor lua de la cele doua regii 60 milioane de lei din sumele propuse sumele pentru investitii. De asemenea, se va plati datoria publica rezulata din credite. In cadrul rectificarii va fi suplimentat bugetul pentru cheltuielile de personal cu 14,5 milioane lei.

Allianz-Tiriac Asigurari a inregistrat venituri totale de 672,6 milioane lei

Allianz-Tiriac Asigurari a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, venituri totale din activitatea de asigurari generale si de viata de 672,6 milioane de lei, cu 1 milion de lei mai mult comparativ cu subscrierile realizate in aceeasi perioada din anul anterior, arata un comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )