Libnet.ro
UNICEF

19:31

Consiliul Judetean Sibiu, cele mai mari cheltuieli cu electricitatea in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Judetean Sibiu, cele mai mari cheltuieli cu electricitatea in 2013

Intr-un top al cheltuielilor cu energia electrica efectuate de consiliile judetene in 2013, Consiliul Judetean Sibiu ocupa primul loc, cu peste 500. 000 de lei, conform unui studiu realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons cu ocazia Zilei Mondiale a Eficientei Energetice. continuă pe Ziarul Bursa

Pipera Plaza, cel mai nou mall din Bucuresti, se deschide in luna mai: cele mai mari unitati Starbucks si Lidl

Prima etapa a centrului comercial Pipera Plaza se va finaliza in luna mai a acestui an si va cuprinde cele mai mari unitati din Romania ale unor branduri cunoscute ca Lidl sau Starbucks. Proiectul este dezvoltat de Alpha Property Group, parte a.

Forbes: Lista cu miliardarii lumii. Unde sunt concentrate cele mai mari averi si care sunt cele mai profitabile industrii

Averile cumulate ale miliardarilor lumii ating anul acesta un nou record, suma totala ridicandu-se la putin peste 7 trilioane de dolari, numele celui mai bogat miliardar venind din Statele Unite. Bill Gates, fondatorul Microsoft, ramane in top cu o.

Cele mai frumoase trasee montane din Sibiu. Drumetie pe varful Negoiu, muntele de pe care se vede Dunarea

Pasionatii de drumetii montane pot descoperi in zona Sibiului doua din cele mai frumoase trasee montane din Romania.

Sentinta finala in procesul Autobuzul, unul din cele mai mari dosare de trafic de heroina din Banat. Fosta politista, condamnata la cinci ani de inchisoare

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au emis vineri sentinta finala in dosarul traficantilor de heroina, judecati in dosarul supranumit Autobuzul. Pentru majoritatea inculpatilor a fost mentinuta sentinta de pe fond, decizia Tribunalului Timis fiind modificata doar in cazul a doi dintre inculpati.

A doua casa. Locuinte mai mari si mai scumpe garantate de stat

Guvernul vrea sa-i ajute pe romani sa-si ia locuinte mai mari. Programul a doua casa a primit unda verde. Practic, romanii vor putea lua imprumuturi garantate de stat pentru schimbarea locuintei.

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto. Multi candidati la examenele auto pica pe rupte din cauza intrebarilor de la proba teoretica. Printre intrebarile care dau cel mai mult de furca viitorilor soferi se numara cele referitoare la mecanica.

Cele mai potrivite telefoane pentru femei: Cadouri de 8 martie care incap in poseta

Cele mai potrivite telefoane pentru femei au un design foarte frumos si beneficiaza, printre altele, de camere foto extrem de performante. Cum aspectul unui smartphone este primul lucru care se observa, cele mai potrivite telefoane pentru femei nu aveau cum sa fie decat unele dintre cele mai frumoase de pe piata. Am inclus in acest [].

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

FOTO Cele mai frumoase trasee montane din Maramures. Traseele din Muntii Rodnei, cele mai cautate

Printre cele mai frumoase trasee montane din Romania se numara si cele din Maramures. Spre exemplu, in Parcul National Muntii Rodnei exista nu mai putin de 19 trasee turistice pentru iubitorii muntelui.

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )