Libnet.ro
UNICEF

17:00

Decebal Fagadau demisioneaza din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Decebal Fagadau demisioneaza din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al municipiului Constanta, Decebal Fagadau, si-a anuntat pe pagina personala de Facebook demisia din partid la scurt timp dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu. continuă pe Ziarul Bursa

Decebal Fagadau a demisionat din PSD, dupa ce a aflat ca a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al Constantei, social-democratul Decebal Fagadau, care a pierdut alegerile locale in favoarea candidatului PNL, a demisionat din PSD dupa ce a aflat, miercuri, ca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar penal in care este acuzat de abuz in serviciu.

Decebal Fagadau a demisionat din PSD dupa ce a aflat ca are dosar penal: Am primit vestea in timp ce completam dosarul de candidat pentru Parlament

Primarul in functie Decebal Fagadau a anuntat ca demisioneaza din PSD dupa ce a aflat ca este trimis de DNA in judecata.

Decebal Fagadau demisioneaza din Partidul Social Democrat!

Dupa anuntul DNA Constanta privind inculparea lui Decebal Fagadau intr-un dosar de abuz in serviciu, acesta a anuntat ca demisioneaza din PSD.

Radu Mazare si Decebal Fagadau, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, in dosarul unui hotel construit pe plaja din Mamaia Fagadau si-a anuntat demisia din PSD

UPDATE, 21 octombrie, ora 15. 20 Decebal Fagadau, presedintele executiv al organizatiei judetene a PSD Constanta, si-a anuntat demisia din partid, miercuri, la scurt timp dupa ce a fost trimis in judecata d.

Decebal Fagadau, primarul in functie al Constantei, trimis in judecata de DNA. in dosar este inculpat si Radu Mazare

Decebal Fagadau PSD) a pierdut alegerile din 27 septembrie in fata liberalului Vergil Chitac. Procurorii DNA l-au trimis in judecata in stare de libertate, acuzandu-l de abuz in serviciu.

Marian Oprisan risca excluderea din PSD. Fostul baron de Vrancea vrea sa forteze mana lui Ciolacu si sa fie pus cap de lista la parlamentare

Marian Oprisan risca sa fie exclus din PSD, dupa ce a pierdut sefia CJ Vrancea si sefia organizatiei judetene a PSD. Asta dupa ce fostul baron vrea sa forteze mana conducerii partidului si sa se.

Primarul municipiului Constanta, Decebal Fagadau, trimis in judecata de DNA intr-un dosar in care e vizat si Radu Mazare

Primarul in functie al municipiului Constanta, Decebal Fagadau, este trimis in judecata de DNA, fiind acuzat de abuz in serviciu. in dosar sunt vizati mai multi functionari, dar si fostul primar Radu Mazar, confor news. ro.

Fostii primari ai Constantei, Decebal Fagadau si Radu Mazare, trimisi in judecata de DNA

Fostii primari Radu Mazare si Decebal Fagadau, au fost trimisi in judecata de DNA intr-un nou dosar de abuz in serviciu.

Ultima ora. Focar de COVID-19 la Spitalul Elias din Capitala, dupa ce zeci de angajati au fost testati pozitiv. Ce restrictii vor fi adoptate

Spitalul Elias din Bucuresti a devenit focar de COVID-19, dupa ce aproape 30 de angajati s-au infectat. Anuntul vine la doua zile distanta dupa ce Spitalul Floreasca a anuntat aceeasi veste trista, in aceasta situatie fiind testati pana acum 14 angajati. Potrivit reprezentantilor Spitalului Elias, acesta va functiona potrivit unor restrictii noi, care vor afecta .

Finul Olgutei Vasilescu a demisionat din PSD. Radu Preda a plecat pentru ca a fost umilit in ultimul hal

Senatorul Radu Preda a demisionat din PSD dupa ce a aflat ca partidul din care a facut parte timp de 14 ani l-a trecut pe un loc de rezerva pe lista Camerei Deputatilor. Preda va candida acum pe locul 1 la Senatul Romaniei din partea PMP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2516 seconds )