Libnet.ro
UNICEF

19:30

Decebal Fagadau pleaca din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

România Liberă România Liberă,
Decebal Fagadau pleaca din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Radu Mazare, fostul primar, si Decebal Fagadau, primarul in functie al municipiului Constanta vor fi. continuă pe România Liberă

Decebal Fagadau demisioneaza din PSD dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al municipiului Constanta, Decebal Fagadau, si-a anuntat pe pagina personala de Facebook demisia din partid la scurt timp dupa ce a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru abuz in serviciu.

Decebal Fagadau a demisionat din PSD, dupa ce a aflat ca a fost trimis in judecata de DNA

Primarul in functie al Constantei, social-democratul Decebal Fagadau, care a pierdut alegerile locale in favoarea candidatului PNL, a demisionat din PSD dupa ce a aflat, miercuri, ca a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, intr-un dosar penal in care este acuzat de abuz in serviciu.

Decebal Fagadau a demisionat din PSD dupa ce a aflat ca are dosar penal: Am primit vestea in timp ce completam dosarul de candidat pentru Parlament

Primarul in functie Decebal Fagadau a anuntat ca demisioneaza din PSD dupa ce a aflat ca este trimis de DNA in judecata.

Serban Nicolae demisioneaza din PSD, dupa ce nu a prins niciun un loc la alegerile parlamentare: Este ca si cum Romania il scotea pe Hagi din echipa la cererea adversarilor

Senatorul Serban Nicolae a decis sa demsioneze din PSD, dupa ce nu a fost trecut pe lista la alegerile parlamentare. Amintim ca presedintele partidului, Marcel Ciolacu, a declarat ca nicio organizatie.

Decebal Fagadau demisioneaza din Partidul Social Democrat!

Dupa anuntul DNA Constanta privind inculparea lui Decebal Fagadau intr-un dosar de abuz in serviciu, acesta a anuntat ca demisioneaza din PSD.

Radu Mazare si Decebal Fagadau, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, in dosarul unui hotel construit pe plaja din Mamaia Fagadau si-a anuntat demisia din PSD

UPDATE, 21 octombrie, ora 15. 20 Decebal Fagadau, presedintele executiv al organizatiei judetene a PSD Constanta, si-a anuntat demisia din partid, miercuri, la scurt timp dupa ce a fost trimis in judecata d.

Decebal Fagadau, primarul in functie al Constantei, trimis in judecata de DNA. in dosar este inculpat si Radu Mazare

Decebal Fagadau PSD) a pierdut alegerile din 27 septembrie in fata liberalului Vergil Chitac. Procurorii DNA l-au trimis in judecata in stare de libertate, acuzandu-l de abuz in serviciu.

Liviu Plesoianu anunta ca pleaca din PSD: Din acest moment, drumurile noastre se despart

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca pleaca din PSD, spunand ca partidul in care a intrat este exact opusul formatiunii din prezent. Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine ma cunoaste stie ca, daca ajung sa iau hotararea de a pleca de undeva, nu ma mai uit niciodata inapoi.

Marian Oprisan risca excluderea din PSD. Fostul baron de Vrancea vrea sa forteze mana lui Ciolacu si sa fie pus cap de lista la parlamentare

Marian Oprisan risca sa fie exclus din PSD, dupa ce a pierdut sefia CJ Vrancea si sefia organizatiei judetene a PSD. Asta dupa ce fostul baron vrea sa forteze mana conducerii partidului si sa se.

Ramas fara coledzi, Liviu Pop Genunche face sondaj pe Facebook daca sa ramana sau sa iasa din PSD

Dupa ce nu a mai prins un loc pe listele PSD pentru alegerile parlamentare, fostul ministru al Educatiei, Liviu Pop, face un sondaj pe pagina sa de Facebook pentru a vedea daca sa ramana sau sa plece din PSD. Oricum, am un feeling ca veti alege Pro Romania, ii raspunde cineva la comentarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2416 seconds )