Libnet.ro
UNICEF

13:15

Consultari ale premierului Dacian Ciolos cu Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei

România Liberă România Liberă,
Consultari ale premierului Dacian Ciolos cu Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei

Premierul Dacian Ciolos, vicepremierii Vasile Dincu si Costin Borc, dar si ministrii Fondurilor Europene, Finantelor, Transporturilor si Mediului s-au intalnit, cu reprezentantii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei CDR), organizatie reprezentativa a mediului de afaceri. continuă pe România Liberă

Identitatea premierului Dacian Ciolos, folosita in mod ilegal pe Facebook

Cineva se foloseste de numele premierului Dacian Ciolos pe Facebook. in ciuda sumelor uriase investite de Facebook in securitate, reteaua sociala inca nu este un mediu perfect. Din pacate, situatii precum cele in care o persoana se foloseste in mod ilegal de identitatea alteia cu greu pot fi prevenite, iar o victima recenta este chiar [].

Contul de Facebook al premierului Dacian Ciolos a fost spart: Guvernul a sesizat reprezentantii Facebook

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a anuntat ca premierului Dacian Ciolos i-a fost furata identitatea pe Facebook, utilizatorul care i-a spart contul comentand in locul sau la unele postari.

Echipa de comunicare a lui Dacian Ciolos a reclamat la Facebook un cont fals care folosea numele si fotografia premierului

Echipa de comunicare a premierului Dacian Ciolos a fost sesizata in legatura cu furtul identitatii premierului pe Facebook, cei de la Guvern reclamand incidentul. Reclamatia a venit dupa ce echipa de comunicare a premierului a fost sesizata in legatura cu faptul ca a aparut un cont de Facebook care foloseste numele si fotografia primului ministru.

Victor Ponta nu rateaza nicio ocazie de a critica tehnocratii lui Dacian Ciolos: Au venit, distrug si pleaca!

Victor Ponta nu ezita nicio ocazie de a-i face praf pe tehnocratii premierului Dacian Ciolos. Ultima declaratie a ministrului Comunicatilor, Marius Bostan l-a scos din minti pe Ponta care a avut o postare.

Lui Dacian Ciolos i-a fost furata identitatea pe Facebook. Ce mesaj a postat hotul pe pagina unei jurnaliste (FOTO)

Identitatea premierul Dacian Ciolos a fost furata pe Facebook. O persoana a creat un cont fals pe reteaua de socializare cu numele si fotografia premierului si mai apoi a comentat la diverse postari pe.

VIDEO Dacian Ciolos a participat la o actiune de ecologizare a Deltei Vacaresti: Un semnal ca de acum aceasta zona nu mai e o gropa de gunoi

O actiune de ecologizare a Deltei Vacaresti a avut loc joi, la initiativa Ministerului Mediului, in parteneriat cu ONG-ul Premierul Dacian Ciolos s-a numarat printre voluntarii Let's Do It, Romania!. Printre participanti, si premierul Dacian Ciolos, care a declarat, cu aceasta ocazie, ca nu e suficient sa iei decizii pe hartie, trebuie sa le mai si pui in practica.

Dacian Ciolos, despre autostrada Pitesi-Sibiu: Obiectivul este ca pana la sfarsitul anului sa avem un studiu de fezabilitate bun si consistent

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca studiul de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu ar trebui sa fie finalizat pana la sfarsitul acestui an. Proiectul de autostrazi a fost amanat de mai.

Dacian Ciolos: Este de interes pentru noi ca grupul Dacia-Renault sa-si dezvolte activitatea in Romania

Dacian Ciolos a declarat, joi, in urma vizitei pe care a facut-o la Uzinele Dacia, ca piata de achizitie a automobilelor noi din Romania trebuie stimulata, nu doar din motive referitoare la mediu, ci si pentru protejarea locurilor de munca si.

Dacian Ciolos, despre autostrada Pitesti-Sibiu: Obiectivul este ca pana la sfarsitul anului sa avem un studiu de fezabilitate bun si consistent

Pana la final de an ar trebui sa fie gata studiul de fezabilitate pentru autostrada Pitesti-Sibiu, a spus premierul Dacian Ciolos, dupa o vizita la uzinele Dacia. Proiectul autostrazii a suferit multe amanari si oficialii Dacia au spus in repetate randuri ca si de el depinde viitorul investitiilor in Romania. Autostrada va fi in cel mai bun caz gata in 2021 sau 2022. Premierul mai spune ca vrea sa propuna pana la final de an o schema de finantare si de ajutor de stat pentru sustinerea intreprinderilor mici si mijlocii si se cauta si solutii pentru ca programul Rabla sa se poata desfasura trei-patru ani de acum inainte.

Ministrul Marius Bostan ramane in functie in ciuda afirmatiilor sale ce au scandalizat opinia publica. Dacian Ciolos se delimiteaza, dar nu il demite

Premierul Dacian Ciolos se delimiteaza de afirmatiile cu privire la invatamant facute de ministrul Comunicatiilor, dar nu vede un motiv de demitere declaratiilor lui Marius Bostan. Seful.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )