Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta nu rateaza nicio ocazie de a critica tehnocratii lui Dacian Ciolos: Au venit, distrug si pleaca!

B1 B1,
Victor Ponta nu rateaza nicio ocazie de a critica tehnocratii lui Dacian Ciolos: Au venit, distrug si pleaca!

Victor Ponta nu ezita nicio ocazie de a-i face praf pe tehnocratii premierului Dacian Ciolos. Ultima declaratie a ministrului Comunicatilor, Marius Bostan l-a scos din minti pe Ponta care a avut o postare. continuă pe B1

Victor Ponta ataca tehnocratii lui Ciolos: Ce treaba au ei? Au venit, distrug si pleaca!

Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca tehnocratii lui Dacian Ciolos nu fac altceva decat sa distruga, comentand astfel declaratia ministrului.

Deci ati inteles ce gandesc tehnocratii? Sa nu mai faca scoala decat copiii care sunt din familiile cu bani. Victor Ponta, reactie dura dupa declaratiile ministrului Comunicatiilor (FOTO)

Ministrul Comunicatilor, Marius Bostan, a facut mai multe declaratii revoltatoare la adresa profesorilor, fapt care a starnit revolta mai multor persoane publice, printre care si Victor Ponta, potrivit.

Victor Ponta a parasit aeroportul Ataturk, acolo unde a avut loc un atac terorist

Victor Ponta s-ar fi aflat undeva in proximitatea aeroportului Ataturk din Istanbul, acolo unde in urma cu mai putin de doua ore a avut loc un atac terorist. Nu e confirmat, dar din surse Victor.

Victor Ponta a fost aproape de aeroportul Ataturk, acolo unde a avut loc un atac terorist

Victor Ponta s-ar fi aflat undeva in proximitatea aeroportului Ataturk din Istanbul, acolo unde in urma cu mai putin de doua ore a avut loc un atac terorist. Nu e confirmat, dar din surse Victor.

Radu Banciu, despre plagiatul lui Victor Ponta: A durat atat cu comisia asta tehnica, cum dureaza cu Revolutia Romana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre subiectele zilei, printre care si faptul ca fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei.

Veste proasta pentru Victor Ponta! Comisia Tehnica a decis in privinta lucrarii sale de doctorat

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei.

Punctul de vedere al Comisiei Tehnice a CNATDCU: Victor Ponta a plagiat (Surse)

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax. Raportul final al comisiei va intra joi dimineata in analiza Consiliul General al CNATDCU. Potrivit unor surse HotNews. ro, decizia de plagiat in comisia juridica s-a stabilit cu un vot de 4 la 3.

SURSE: Victor Ponta a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei Tehnice din CNATDCU

Fostul premier Victor Ponta si-a plagiat lucrarea de doctorat, potrivit Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor, iar raportul final urmeaza sa fie supus la vot in Consiliul Ge.

Victor Ponta a PLAGIAT in lucrarea sa de doctorat! Ce recomanda raportul Comisiei Tehnice din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor

Fostul premier Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a stabilit Comisia Tehnica din cadrul Consiliului Nationale de Atestare a Diplomelor CNATDCU), urmand ca raportul final sa fie supus votului in Consiliul General de joi, au declarat surse din Ministerul Educatiei pentru Mediafax.

Victor Ponta a negat ca este consilierul onorific al presedintelui turc Recep Erdogan

Intors in tara dupa ce a fost prins in Instanbul din cauza atentatului terorist de la aeroportul Ataturk, Victor Ponta a raspuns zvonurile ce aparuse conform carora ar fi consilier onorific.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )