Libnet.ro
UNICEF

15:15

Continental a finalizat o noua investitie la Timisoara, 20 milioane euro intr-un centru de cercetare si dezvoltare

Hotnews Hotnews,
Continental a finalizat o noua investitie la Timisoara, 20 milioane euro intr-un centru de cercetare si dezvoltare

Grupul german Continental a inaugurat luni, 19 noiembrie, la Timisoara un nou centru de cercetare si dezvoltare, a carui piatra de temelie a fost pusa in data 8 iulie 2011. Investitia se ridica la 20 milioane euro, capacitatea de 2. 000 de angajati, iar birourile si laboratoarele au o suprafata totala de 30. 000 metri patrati mp), a anuntat compania. continuă pe Hotnews

Clatitarie gourmet in Pipera, dupa o investitie de 20.000 euro

Creperie dAmour a deschis prima clatitarie gourmet din Romania in Pipera, dupa o investitie initiala de 20. 000 euro.

GFK: Piata bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,3% pana la 337 milioane euro in trimestrul trei din 2012/Vanzarile din telecom au inregistrat cea mai mare crestere

Vanzarile bunurilor de folosinta indelungata au insumat 337 milioane euro in trimestrul al treilea din acest an, in usoara scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de GFK si prezentat vineri. Cea mai mare crestere a vanzarilor a fost inregistrata in perioada de referinta in domeniul telecomunicatiilor, unde valoarea vanzarilor de telefoane si smartphone-uri a crescut cu 12,3% pana la 53 de milioane de euro. La nivelul primelor noua luni din acest an, piata bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,6% pana la 929 de milioane de euro.

GFK: Piata bunurilor de folosinta indelungata a scazut cu 1,3% pana la 337 milioane euro in trimestrul trei din 2012

Vanzarile bunurilor de folosinta indelungata au insumat 337 milioane euro in trimestrul al treilea din acest an, in usoara scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui studiu realizat de GFK.

Garantii de stat pentru credite de 300 milioane euro la Complexul Hunedoara

Complexul Energetic Hunedoara poarta, in aceste zile, discutii cu Eximbank si cu Ministerul Finantelor privind acordarea de garantii de stat pentru credite de 300 milioane euro necesare investitiilor in unitatile de productie a electricitatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )