Libnet.ro
UNICEF

22:45

Continua operatiunile de salvare in Portul Midia: 230 de oi au fost aduse la tarm pana acum

B1 B1,
Continua operatiunile de salvare in Portul Midia: 230 de oi au fost aduse la tarm pana acum

Autoritatile au reusit sa scoata de pe nava cu oi rasturnata in Portul Midia, de duminica si pana in prezent, 230 de animale, aproape jumatate dintre acestea fiind aduse la tarm miercuri, iar. continuă pe B1

Imagini cu operatiunea de salvare a animalelor de pe nava rasturnata in portul Midia! 119 oi au fost aduse la mal

Au trecut trei zile de cand nava incarcata cu oi s-a rasturnat in Portul Midia, iar operatiunea de recuperare a animalelor este ingreunata de balbaielile autoritatilor si de inrautatirea vremii.

VIDEO UPDATE Continua operatiunile de salvare in Albania: 26 de oameni au murit si peste 650 au fost raniti in cutremur

Cel putin 26 de persoane au murit si peste 650 au fost ranite in urma cutremurului produs marti dimineata in vestul Albaniei, potrivit presei locale, considerat cel mai puternic seism din ultimele decenii. Numarul victimelor este asteptat sa creasca in conditiile in care inca sunt oameni prinsi sub daramaturi, in timp ce operatiunile de salvare continua.

ANSVSA: 228 de oi din cele 14.600 au fost salvate de pe nava scufundata in portul Midia

Un numar de 228 de oi din cele 14. 600 au fost salvate de pe nava scufundata in portul Midia, anunta ANSVSA. Autoritatile continua operatiunile de salvare. Pentru eficientizarea actiunilor aflate in derul.

Constanta: Autoritatile au adus la tarm 230 de oi de pe nava rasturnata in Portul Midia

Autoritatile au reusit sa scoata de pe nava cu oi rasturnata in Portul Midia, de duminica si pana in prezent, 230 de animale, aproape jumatate dintre acestea fiind aduse la tarm miercuri, iar operatiunea continua si in aceasta noapte.

Tragedia din Portul Midia, unde o nava care transporta 14.600 de oi s-a scufundat: Pana acum au fost salvate doar 32 de oi, dar operatiunile de slavare continua!

Interventia pentru salvarea a cat mai multor oi continua in portul Midia, unde o nava care transporta 14. 600 de oi nu a apucat sa mai iasa in larg dupa ce s-a inclinat si a inceput sa ia apa. La fata.

Autoritatile au reluat operatiunile pentru aducerea la cheu a navei rasturnate in Portul Midia La bordul ambarcatiunii se aflau 22 de persoane si 14.000 de oi

Autoritatile au reluat, luni dimineata, operatiunile pentru aducerea la cheu a navei rasturnate in Portul Midia si la bordul careia se afla 14. 000 de oi, urmand sa incerce sa inlature incarcatura.

in Portul Midia este o bomba ecologica. Urgenta maxima este descarcarea navei si incinerarea cadavrelor - Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a solicitat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ministrului de interne si ministrului transporturilor sa actioneze pentru descarcarea urgenta a navei pline de oi, care s-a rasturnat duminica in Portul Midia. Din cele 14. 000 de oi au supravietuit foarte putine, fiind salvate 230. Urgenta maxima este scoaterea de pe vas, transportul si incinerarea cadavrelor. Este o bomba ecololgica, a spus premierul. Acesta a mai cerut ministrului de interne sa analizeze cum au actionat in acest caz prefectul si Comandamentul pentru Situatii de Urgenta, iar cei responsabili de incapacitatea de a face fata sa fie demisi.

Continua salvarea oilor vii de pe navascufundata in Portul Midia: Nu vrem sa intrerupem lucrurl nici dupa lasarea intunericului (IMAGINI DRAMATICE)

Continua salvarea oilor vii de pe navaQueen Hind, scufundata in Portul Midia. AsociatiaLetea Wild Horsess-a implicat in acest caz, iar dupa aproape 72 de ore de la rasturnarea navei.

VIDEO UPDATE: Pe parcursul noptii au fost salvate 70 de animale de pe nava cu peste 14.000 de oi rasturnata in Portul Midia - ANSVSA

Pe parcursul noptii s-a reusit salvarea a 70 de animale de pe nava cu peste 14. 000 de oi rasturnata in portul Midia, iar operatiunea s-a desfasurat in conditii dificile, din cauza vremii nefavorabile, a starii de agitatie a animalelor, care au necesitat sedare, si a culoarului ingust prin care puteau fi extrase oile, anunta Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Ulterior, ONG-ul Letea Wild Horses a precizat ca in total luni si marti au fost salvate 119 animale.

Catastrofa in Portul Midia: Cate oi din cele 14.000 au fost salvate

Autoritatile romane au reusit sasalveze 53 din cele 14. 600 de oi de pe nava esuata in portul Midia, dar anuntacavor relua operatiunea la aproape trei zile de la tragedie. in acelasi.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )