Libnet.ro
UNICEF

14:01

Imagini cu operatiunea de salvare a animalelor de pe nava rasturnata in portul Midia! 119 oi au fost aduse la mal

Antena3 Antena3,
Imagini cu operatiunea de salvare a animalelor de pe nava rasturnata in portul Midia! 119 oi au fost aduse la mal

Au trecut trei zile de cand nava incarcata cu oi s-a rasturnat in Portul Midia, iar operatiunea de recuperare a animalelor este ingreunata de balbaielile autoritatilor si de inrautatirea vremii. continuă pe Antena3

Constanta: Autoritatile au adus la tarm 230 de oi de pe nava rasturnata in Portul Midia

Autoritatile au reusit sa scoata de pe nava cu oi rasturnata in Portul Midia, de duminica si pana in prezent, 230 de animale, aproape jumatate dintre acestea fiind aduse la tarm miercuri, iar operatiunea continua si in aceasta noapte.

FOTO 108 oi au fost salvate miercuri de pe nava rasturnata in Portul Midia in total, 227 de animale sunt acum in siguranta

Salvatorii au reusit sa aduca la mal 227 de oi care se aflau pe vasul rasturnat duminica in Portul Midia. Dintre acestea, 108 oi au fost salvate doar miercuri de echipa ONG-ului Letea Wild Horses in colaborare cu pompierii.

VIDEO UPDATE: Pe parcursul noptii au fost salvate 70 de animale de pe nava cu peste 14.000 de oi rasturnata in Portul Midia - ANSVSA

Pe parcursul noptii s-a reusit salvarea a 70 de animale de pe nava cu peste 14. 000 de oi rasturnata in portul Midia, iar operatiunea s-a desfasurat in conditii dificile, din cauza vremii nefavorabile, a starii de agitatie a animalelor, care au necesitat sedare, si a culoarului ingust prin care puteau fi extrase oile, anunta Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Ulterior, ONG-ul Letea Wild Horses a precizat ca in total luni si marti au fost salvate 119 animale.

VIDEO Imaginile groazei pe nava scufundata in Portul Midia. Zeci de oi moarte plutesc pe mare

Nava Queen Hind trebuia sa plece din Portul Midia cu destinatia Libia, dar s-a scufundat in apropierea cheului. Avea la bord 14. 600 de oi vii, dintre care doar 32 au fost salvate.

VIDEO O nava cu peste 14.600 de oi s-a scufundat partial, in Portul Midia. Este in curs operatiunea de salvare a animalelor - UPDATE

O nava cu peste 14. 000 de oi s-a scufundat partial, duminica, in Portul Midia. Unul dintre marinari a cazut peste bord si a fost salvat de catre autoritatile portuare, atat el, cat si colegii sai preluati de pe nava fiind adusi in siguranta, la cheu. Aproximativ 40 de oi din cele 14. 600 aflate la bordul vasului au fost salvate pana la ora 16,30, scrie Agerpres.

O nava cu 14.600 de oi, scufundata in Portul Midia. Primele imagini de la fata locului

Un marinar de pe o nava din Portul Midia, incarcata cu 14. 600 de oi, a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce vasul lui s-ar fi rasturnat pe o parte. Barbatul a cazut in apa. O nava cu 14. 600 de ori, scufundata in Portul Midia Conform politistilor constanteni, un apel la 112 a alertat, duminica, .

Primele imagini cu OILE salvate de pe nava scufundata in Portul Midia. Anuntul ISU Dobrogea, la aproape 72 de ore de la incident (VIDEO)

Imagini dramatice cu oile de pe navaQueen Hind, scufundata in Portul Midia. Abia dupa aproape 72 de ore, in momentul cand Asociatiile de animale au ajuns pe nava, s-au activat si.

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas - VIDEO si FOTO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are.

O nava se scufunda in Portul Midia. Ce s-a intamplat cu echipajul si animalele de pe vas -VIDEO

O nava plina cu oi este in pericol de scufundare in Portul Midia. Nava este rasturnatasi este in pericol iminent. Numele vaporului este Queen Hind, sub pavilion Palau. A fost construita in 1980, are.

Decizie de ultima ora in cazul navei scufundate in Portul Midia. Cum se incearca salvarea oilor care sunt inca in viata

Operatiunile de salvare a animalelor care sunt inca in viata pe nava vor continua si noaptea. in acest sens se vor realiza noi cai de acces in interiorul vasului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )