Libnet.ro
UNICEF

19:00

Continua schimbul de scrisori intre Palate pe tema CFR Marfa: Guvernul avertizeaza ca, fara avizul CSAT, privatizarea va fi blocata

Hotnews Hotnews,
 Continua schimbul de scrisori intre Palate pe tema CFR Marfa: Guvernul avertizeaza ca, fara avizul CSAT, privatizarea va fi blocata

Schimbul de scrisori intre Palatele Cotroceni si Victoria a continuat vineri la nivelul purtatorilor de cuvant. Dupa ce Presedintia ii ceruse lui Victor Ponta sa precizeze ce cazuri de privatizare a mai avizat CSAT, purtatorul de cuvant al guvernului sustine ca, fara avizul Consiliului, privatizarea CFR Marfa va fi blocata. continuă pe Hotnews

Razboi mediatic intre Palate: Guvernul asteapta o decizie a CSAT pentru CFR Marfa. Oprea nu are drept legal sa se exprime

Guvernul asteapta o decizie in prima sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii legat de CFR Marfa, purtatorul de cuvant al Presedintiei neavand dreptul legal sa exprime pozitii in numele CSAT din a.

Contre intre ministri pe tema privatizarii CFR Marfa

Avizul final cu privire la contactul de privatizare a CFR Marfa trebuie sa apartina Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, potrivit declaratiilor lui Relu Fenechiu, fost ministru al Transporturilor.

Relu Fenechiu: Convocarea de urgenta a CSAT, necesara pentru a se stabili daca se continua sau nu procedura de privatizare a CFR Marfa

Fostul ministru al Transporturilor, deputatul PNL de Iasi Relu Fenechiu considera ca este necesara convocarea de urgenta a CSAT pentru a se stabili daca se va continua sau nu procedura de privatizare a CFR Marfa. Presedintele Filialei judetene a PNL, deputatul Relu Fenechiu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca privatizarea CFR Marfa - una dintre cele mai importante din ultimii douazeci de ani - risca sa nu mai mearga mai departe atat timp cat presedintele Traian Basescu spune de la televizor ca nu e bine.

VIDEO Relu Fenechiu: Convocarea de urgenta a CSAT, necesara pentru a se stabili daca se continua sau nu procedura de privatizare a CFR Marfa

Fostul ministru al Transporturilor, deputatul PNL de Iasi Relu Fenechiu considera ca este necesara convocarea de urgenta a CSAT pentru a se stabili daca se va continua sau nu procedura de privatizare a CFR Marfa. Presedintele Filialei judetene a PNL, Relu Fenechiu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca privatizarea CFR Marfa - una dintre cele mai importante din ultimii douazeci de ani - risca sa nu mai mearga mai departe atat timp cat presedintele Traian Basescu spune de la televizor ca nu e bine.

UPDATE. Ponta confirma: Guvernul aproba vanzarea CFR Marfa.

UPDATE: Contractul de privatizare a companiei CFR Marfa a fost aprobat de Guvern, in sedinta de miercuri, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa fie incheiat intre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar Roman GFR) pentru transferul a 51% din capitalul CFR Marfa. _ _ _ _ UPDATE: Premierul Victor Ponta a confirmat ca Guvernul va aproba, miercuri, contractul de privatizare a CFR Marfa .

Contractul pentru privatizarea CFR Marfa - posibil, azi, in Guvern

Contractul pentru privatizarea CFR Marfa este posibil sa intre astazi in sedinta de Guvern, ne-a spus, ieri, Relu Fenechiu, fost ministru al transporturilor, dupa ce a discutat cu reprezentantii Executivului pe marginea vanzarii operatorului nostru feroviar de marfa.

Privatizarea CFR Marfa, pe agenda sedintei de Guvern de miercuri.

Proiectul de hotarare de guvern privind aprobarea contractului cu GFR pentru pachetul majoritar de actiuni al CFR Marfa a fost inclus pe agenda sedintei de Guvern de miercuri, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale. Potrivit surselor citate, proiectul a fost inclus pe ordinea de zi pregatita marti dupa-amiaza de SGG. Hotararea de Guvern se refera la aprobarea elementelor principale ale contractului care urmeaza sa fie incheiat intre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar Roman .

Guvern: Neformularea unei pozitii a CSAT va bloca privatizarea CFR Marfa.

Neformularea unei pozitii a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in cazul contractului de privatizare a CFR marfa se va finaliza prin blocarea privatizarii, instituirea unui management privat si restructurarea companiei, anunta Guvernul, potrivit Mediafax. Prin intermediul unui comunicat, purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu, arata totodata ca, pana in prezent, CSAT a avizat de trei ori privatizarea CFR Marfa. Cu sau fara competente, CSAT a avizat de trei ori pana .

UPDATE Guvernul a aprobat contractul de privatizare a CFR Marfa

Guvernul a aprobat in sedinta de astazi contractul de privatizare a transportatorului feroviar de stat CFR Marfa, au declarat surse oficiale potrivit Mediafax. Grup Feroviar Roman, companie detinuta de Gruia Stoica, a fost desemnata in urma cu o luna castigatorul licitatiei pentru preluarea a 51% din CFR Marfa.

De ce este cercetat investitorul CFR Marfa de procurori.

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul grupului de firme Grampet-Grupul Feroviar Roman, care si-a adjudecat CFR Marfa, este cercetat preliminar de DIICOT Iasi, fiind suspectat de infractiuni de criminalitate organizata, de evaziune fiscala si de neindeplinirea angajamentelor postprivatizare dupa preluarea societatii Transbordare Vagoane Marfa TVM) Iasi, al carei capital social provenea de la CFR Marfa. Infractiunile ar fi fost savarsite incepand cu anii 2003-2004. Gruia Stoica ne-a precizat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )