Libnet.ro
UNICEF

15:01

Contrabanda cu tutun - din nou pe culmi istorice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contrabanda cu tutun - din nou pe culmi istorice

Una din cinci tigarete aflate in piata este de contrabanda - aceasta este concluzia studiului Novel Research din luna ianuarie, care arata ca piata neagra a tutunului a crescut vertiginos, de la 15,4% in noiembrie 2014 la 19,2% in prima luna a acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

Traian Basescu, asteptat din nou la Parchet. Ce metoda va adopta de aceasta data ex-presedintele

UPDATE:Traian Basescu trebuie sa ajunga din nou astazi in fata procurorilor. Avocaul fostului presedinte a cerut timp, saptamana trecuta, pentru a studia dosarul in care este acuzat clientul.

ANDRA, anunt important pe Facebook: Sunt insarcinata din nou Uite ce spune Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta sunt foarte fericiti: au anuntat in aceasta dimineata ca vor fi din nou parinti. Frumoasa cantareata.

FOTOGALERIE Primaria Sectorului 6 a redeschis duminica Parcul Drumul Taberei in urma protestelor cetatenilor. Luni, parcul a fost inchis din nou

Primaria sectorului 6 a redeschis duminica Parcul Drumul Taberei dupa ce in ultimele trei saptamani cetatenii au protestat in fiecare duminica, cerandu-i acest lucru primarului Rares Manescu. Luni dimineata insa, parcul a fost inchis la loc, la intrare fiind pusa o pancarta pe care scria Parcul inchis pentru reabilitare. Pe 28 martie cetatenii au anuntat pe Facebook un nou protest, cerand din nou redeschiderea parcului.

Subiectele Zilei: Vineri, Ziua Z. Superimunitatea lui Sova scoate din nou romanii din toata tara in strada; Dezvaluirile SRI despre adeptii ISIS din Romania; Scenariul Diaconu-independent primeste o serioasa lovitura

Putin vs Gazprom. Dispute energetice la nivel inalt in Rusia: gigantul nu vrea sa realizeze conducta spre China din Estul Indepartat. In Allah imi pun increderea. Povestea cazurilor de actiune deliberata a pilotului care au marcat industria aviatica. Tragedia zborului.

GALERIE FOTO. Elena Udrea iese din nou la atac. DNA-ul lui Kovesi lasa in libertate hotii

Dupa ce a aflat ca Directia Nationala Anticoruptie a decis sa nu ii acuze pe principalii sai denuntatori din Dosarul Microsoft, echipa de campanie a Elenei Udrea a scris, miercuri, pe contul de Facebook al fostului ministru al Finantelor un mesaj foarte lung in care o acuza in continuare pe Codruta Kovesi si pe generalul Florian Coldea.

Mamutii, din nou printre noi? Cum planuiesc oamenii de stiinta sa ii readuca la viata

Cercetatorii de la Harvard University sunt cu un pas mai aproape de a readuce printre noi legendarul mamut. Acestia au introdus ADN colectat din fragmente de tesut in codul genetic al unui elefant, potrivit The Telegraph. Geneticienii au studiat ADN-ul conservat in fragmentele de tesuturi provenite din oase, par si grasime, gasite la o adancime [].

Radu Mazare, din nou in fata judecatorilor. Este acuzat ca ar fi atribuit ilegal terenuri in Constanta si Mamaia

Radu Mazare si Nicusor Constantinescu sunt asteptati astazi la tribunal pentru un nou termen in dosarul retrocedarilor ilegale. Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis in judecata de procurorii.

FOTO Miami 2015: Simona Halep si-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

Dupa castigarea Indian Wells, pentru Simona Halep, urmeaza turneul de la Miami, tot de categorie Premier Mandatory. Miami ar putea fi o noua borna in cariera deja impresionanta a celei mai bune romance din istoria tenisului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )