Libnet.ro
UNICEF

07:15

Controversa dupa Astra - Copenhaga: FRF, mai tare decat UEFA?

Online Sport Online Sport,
Controversa dupa Astra - Copenhaga: FRF, mai tare decat UEFA?

Unul dintre oficialii Astrei a declarat pe holurile stadionului din Giurgiu, dupa meciul de miercuri seara din Liga Campionilor cu FC Copenhaga, ca antrenorul Marius Sumudica nu era suspendat si ar fi putut sta pe banca la meci. continuă pe Online Sport

Prognoza meteo pe trei luni: august, septembrie si octombrie vin cu temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei, dar si cu seceta

Administratia Nationala e Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada august - octombrie. Documentul arata ca in ultima luna a verii si primele doua luni ale toamnei vom avea parte de temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei. Mai mult, cantitatile de precipitatii vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii.

O romanca a descoperit un metal de patru ori mai rezistent decat titanul

O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Rice din Houston, condusa de Emilia Morosan, a creat un material foarte rezistent, prin topirea si alaturarea titanului si aurului. Aliajul este cea mai dura substanta metalica compatibila cu tesuturile vii, potrivit cercetatorilor. Cu alte cuvinte, este de patru ori mai rezistent decat titanul pur si [].

Un pariu destept pe Astra - Copenhaga

Astra Giurgiu si FC Copenhaga joaca miercuri, de la ora 20:30, primul meci din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Iata un pariu destept si cu o cota buna care se poate juca pe acest meci.

Arteziana din centrul Buzaului a devenit functionala cu investitii mult mai mici decat estimasera vechii edili ai municipiului

Peste 12 miliarde de lei vechi voia fosta administratie din Palatul Comunal sa investeasca pentru modernizarea artezianei din centrul Buzaului. Banii n-au mai fost cheltuiti dupa ce opinia publica s-a scandalizat in urma aparitiei informatiei in mass-media locale.

Cum functioneaza sera verticala din Buzau. Plantele cresc pe o suprafata de 25 de ori mai mica decat ogorul clasic

Sera verticala ocupa mai putin teren la baza, iar eficienta este cel putin egala cu cea a serei traditionale, sustin cercetatorii Statiunii Legumicole Buzau, care au in exploatare o astfel de constructie cu o suprafata utila de la baza de 12 metri patrati si zece cupe rotitoare. Functioneaza deja de 9 ani, aici fiind produse numai rasaduri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )