Libnet.ro
UNICEF

10:00

Copil de 12 ani, oferit, contracost, de propria sora, unui pedofil german

Adevărul Adevărul,
Copil de 12 ani, oferit, contracost, de propria sora, unui pedofil german

Un cetatean german cu afaceri in Romania intretinea, de cate ori venea in tara, relatii sexuale cu un baiat de 12 ani din Simleu Silvaniei. Aranjamentul era intermediat chiar de sora baiatului si de sotul acesteia, care primeau de fiecare data bani de la german pentru distractiaasigurata. continuă pe Adevărul

VIDEO Whitney Huston de Barlad: o copila de 12 ani a castigat concursul Next Star cu vocea sa de aur

Trofeul Next Star de la Antena 1 si marele premiu de 20. 000 de euro a fost castigat de Rose Marie Lanciu, o fetita in varsta de 12 ani, din Barlad, care a abordat o piesa din repertoriul lui James Braun.

New York: O profesoara a fost otravita de doi elevi de 9 si 12 ani

Doi elevi de 9 si 12 ani din New York au fost arestati pentru ca au pus otrava in sticla de apa a profesoarei lor, cauzandu-i acesteia stari de rau, informeaza cnn. com. Femeia a mers la doctor a doua zi, dupa.

Alarmant: Cel mai tanar consumator de droguri din Vaslui are doar 12 ani!

Consumul de droguri in randul tinerilor vasluieni este un fenomen de amploare, aflat intr-o expansiune ingrijoratoare, motiv pentru politistii impreuna cu specialistii antidrog au demarat o campanie privind descurajarea consumului de stupefiante. Daca anul trecut campania s-a adresat liceenilor, in prezent cei vizati sunt elevii de gimnaziu, dupa ce s-a identificat cel mai tanar consumator din Vaslui avand doar 12 ani!.

A petrecut 12 ani in inchisorile regimului comunist: Constantin Bursan a fost comemorat la Hunedoara

S-au implinit 126 de ani de la nasterea lui Constantin Bursan, un personaj controversat al perioadei interbelice, omul politic pretuit in Hunedoara pentru sprijinul acordat la constructia mai multor biserici si a palatului administrativ din Centrul Vechi. Constantin Bursan a sfarsit intr-o inchisoare a regimului comunist.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )