Libnet.ro
UNICEF

06:45

Un copil de cinci ani din Iasi a ajuns la spital, dupa ce a fost batut crunt de concubinul mamei sale

B1 B1,
Un copil de cinci ani din Iasi a ajuns la spital, dupa ce a fost batut crunt de concubinul mamei sale

Un copil in varsta de cinci ani a ajuns, marti, in stare critica la Spitalul de copii Sfanta Maria dinIasi, dupa ce a fost batut crunt de concubinul mamei sale, potrivit Mediafax. Copilul a fost adus la. continuă pe B1

Canicula face victime: Un baiat de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a petrecut mai multe ore la piscina

Un tanar de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a stat mai multe ore in soare. Brabatul a apucat sa spuna ca simte o durere in piept dupa care a cazut secerat. Prietenii i-au sarit imediat in ajutor si.

Canicula face victime: Un baiat de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a petrecut mai multe ore la piscina (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani din Braila a murit dupa ce a stat mai multe ore in soare. Brabatul a apucat sa spuna ca simte o durere in piept dupa care a cazut secerat. Prietenii i-au sarit imediat in ajutor si au.

Strigator la cer: un copil de cinci ani a fost batut crunt de concubinul mamei sale. Sansele lui de supravietuire sunt minime

Un copil in varsta de cinci ani, din comuna ieseana Baltati, este internat in stare critica in spital, dupa ce a fost batut violent de concubinul mamei sale, transmite Mediafax. Medicul.

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: Cinci persoane din cele sase aflate la bord au decedat (VIDEO)

Cinci persoane au murit, iar o alta a ajuns la spital, dupa ce un elicopter s-a prabusit in lacul din localitatea Taureni, in judetul Mures. Aparatul de zbor ii apartinea omului de afaceri Sorin Terbea, care a.

Hidrologii au emis COD GALBEN de INUNDATII in cinci judete din tara

Hidrologii au emis Cod Galben de inundatii pe rauri din cinci judete din Romania, incepand din data de 30. 2013, ora 21:00, pana miercuri, 31 iulie, ora 16. Raurile vizate de Codul Galben de inundatii.

Corespondentul BBC Jon Leyne a murit la varsta de 55 de ani din cauza unei tumori

Corespondentul BBC Jon Leyne, care a transmis, de-a lungul carierei sale de aproape treizeci de ani, stiri de la Pentagon, de la biroul Organizatiei Natiunilor Unite si Teheran, a murit la varsta de 55 de ani, din cauza unei tumori incurabile la creier, diagnosticata la inceputul acestui an, anunta Mediafax.

Accident rutier grav pe centura Capitalei: 5 persoane au ajuns la spital

Cinci persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a doua masini, pe soseaua de centura a Capitalei, la intersectia cu soseaua Rudeni, trei echipaje de prim ajutor si un elicopter SMURD intervenind la fata locului, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ilfov Simion Petrus.

Un copil de trei ani a fost muscat de un sarpe la Valea Copcii

Un copil in varsta de trei ani a ajuns sambata la Spitalul Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, dupa ce a fost muscat de un sarpe in localitatea mehedinteana Valea Copcii.

Astazi o sa muriti cu mine, vreau sa fac o lume mai buna. Trei femei la spital, dupa ce microbuzul in care erau a intrat intr-un copac

Trei femei au fost transportate la spital, marti, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-un copac, in municipiul Targoviste, persoanele ranite declarand ulterior ca soferul autovehiculului le-ar fi.

Rauri din Iasi, Vaslui, Galati, Tulcea si Constanta, sub cod galben de inundatii

Rauri din bazinul Barlad judetele Iasi, Vaslui, Galati), afluentii Prutului inferior judetele Vaslui si Galati) si raurile din Dobrogea judetele Tulcea si Constanta) se vor afla sub cod galben de inundatii, de astazi, de la ora 21. 00, pana maine la ora 16. 00, potrivit surselor de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )