Libnet.ro
UNICEF

01:05

Copil dintr-un sat din Bacau in stare grava la spital, dupa ce a mancat fructe gasite pe camp

Antena3 Antena3,
Copil dintr-un sat din Bacau in stare grava la spital, dupa ce a mancat fructe gasite pe camp

Un copil in varsta de sase ani, din satul Tamasi Bacau) a ajuns in stare grava la spital, iar apoi a fost transferat cu elicopterul SMURD la un spital din Iasi, dupa ce a mancat fructe pe care le-a gasit pe camp. continuă pe Antena3

Tragedie in Olt. Un babat si-a omorat bebelusul, iar sotia si baiatul mai mare se afla in stare grava. Ce greseala a comis

Un accident teribil petrecut miercuri seara a distrus o familie din Teleorman. in urma impactului violent, un bebelus de noua luni si-a pierdut viata, iar mama si fratele sau se afla in stare critica. Vinovat de producerea accidentului este chiar capul familiei, tatal copiilor. Cum s-a produs accidentul Nenorocirea a avut loc la iesirea din .

Accident extrem de grav in Capitala. Un om a fost omorat pe trecerea de pietoni, iar alti doi se afla in stare grava

Un grav accident rutier s-a produs in cursul serii de miercuri pe bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6 al Capitalei. in urma impactului violent, un pieton a murit, iar alti doi au fost raniti. Soferul vinovat a fost testat cu aparatul etilotest. Cum s-a produs nenorocirea Potrivit primelor informatii, accidentul a fost produs de soferul .

Sindicat: Un politist si familia sa, infectati COVID, in stare grava, ar fi fost uitati acasa

Un politist din cadrul Sectiei Regionale de Transporturi Bucuresti, testat pozitiv pentru COVID-19, impreuna cu sotia si cei doi copii, unul dintre ei sugar, a fost uitat acasa, sustine Sindicatul Europol. Ambulanta a venit dupa doua zile si medicii au decis sa ramana la domiciliu, insa starea s-a agravat, potrivit sursei citate. in prezent, dupa mediatizarea cazului de catre sindicat, politistul si familia sa au fost internati la Matei Bals.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )