Libnet.ro
UNICEF

01:05

Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi nemilos

România Liberă România Liberă,
Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi nemilos

Regimul stalinist din Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi sacru nemilos, eventual de tip nuclear, in contextul unui exercitiu militar americano - sud-coreean, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi nemilos, posibil nuclear

Regimul din Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi sacru nemilos, posibil de tip nuclear, in contextul unui exercitiu militar americano - sud-coreean. Armele nucleare nu sunt monopolul Statelor Unite, avertizeaza Rodong Sinmun, publicatia Partidului Comunist nord-coreean, potrivit agentiei oficiale KCNA, anunta Mediafax.

Pregatiti-va pentru RAZBOI!. Coreea de Nord ameninta SUA cu un razboi nemilos, eventual de tip nuclear

Regimul stalinist din Coreea de Nord ameninta Statele Unite cu un razboi sacru nemilos, eventual de tip nuclear, in contextul unui exercitiu militar americano - sud-coreean. Armele nucleare nu.

Ministerul rus de Externe: Statele Unite au o abordare distructiva in relatia cu Rusia. Moscova poate avea riposte dureroase

Statele Unite au o abordare distructiva in relatia cu Rusia, iar Moscova poate avea riposte dureroase, afirma Serghei Riabkov, adjunctul ministrului rus de Externe. Riabkov a avertizat ca daca Statele Unite vor.

Muntenegru a extradat in Statele Unite doi romani si un italian acuzati de terorism

Autoritatile din Muntenegru au extradat in Statele Unite doi cetateni romani si un italian acuzati ca au incercat sa vanda armament gruparii teroriste FARC, informeaza site-ul publicatiei Unione Sarda.

Statele Unite condamna rapirea a 90 de crestini de catre gruparea Statul Islamic: inca o dovada a tratamentului brutal si inuman

Statele Unite condamna rapirile de crestini de catre Statul Islamic si cere gruparii teroriste sa ii elibereze imediat. Ultima tinta a Statului Islamic privind o minoritate religioasa este inca o dovada a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )