Libnet.ro
UNICEF

00:07

Muntenegru a extradat in Statele Unite doi romani si un italian acuzati de terorism

Adevărul Adevărul,
Muntenegru a extradat in Statele Unite doi romani si un italian acuzati de terorism

Autoritatile din Muntenegru au extradat in Statele Unite doi cetateni romani si un italian acuzati ca au incercat sa vanda armament gruparii teroriste FARC, informeaza site-ul publicatiei Unione Sarda. continuă pe Adevărul

Doi romani si un italian, acuzati de terorism

Autoritatile din Muntenegru au extradat in Statele Unite doi cetateni romani si un italian acuzati ca au incercat sa vanda armament gruparii teroriste FARC, informeaza site-ul publicatiei Unione Sarda,.

Statele Unite condamna rapirea a 90 de crestini de catre gruparea Statul Islamic: inca o dovada a tratamentului brutal si inuman

Statele Unite condamna rapirile de crestini de catre Statul Islamic si cere gruparii teroriste sa ii elibereze imediat. Ultima tinta a Statului Islamic privind o minoritate religioasa este inca o dovada a.

Seful diplomatiei ruse acuza Statele Unite ca destabilizeaza Orientul Mijlociu si alimenteaza extremismul

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a afirmat, luni, in cadrul Consiliului de Securitate al ONU ca Statele Unite incearca sa creeze anarhie in Orientul Mijlociu, alimentand extremismul pentru a-si exercita puterea asupra intregii lumi, potrivit Russia Today, citata de AFP.

Grupul Al-Shabaab, afiliat Al-Qaida, ameninta cu atentate la malluri din Marea Britanie, Statele Unite si Canada

Organizatia terorista Al-Shabaab, activa in Somalia si Kenya si afiliata retelei teroriste Al-Qaida, le cere islamistilor, intr-o inregistrare video, sa comita atentate in malluri din Marea Britanie, Statele Unite si Canada, potrivit CNN .

Istoric american controversat: Statele Unite ale Americii au creat grupul terorist Stat Islamic

Statele Unite au creat grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria, folosind combatantii sunniti ca armata secreta americana pentru destabilizarea regiunii Orientul Mijlociu. Afirmatia ii apartine.

Statele Unite intentioneaza sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele Unite ar putea adopta in curand noi sanctiuni severe impotriva Rusiei, deoarece aceasta sprijina separatistii prorusi din estul Ucrainei in pofida acordului de pace semnat la Minsk, a anuntat secretarul american de Stat, John Kerry, potrivit AFP.

Romania se bate cu Statele Unite la inscrierea in competitia EY Accelerating Entrepreneurs

35 de antreprenori romani s-au inscris pana in acest moment in programul EY Accelerating Entrepreneurs, un program care ofera sprijin pentru dezvoltarea afacerii unui numar restrans de antreprenori din intreaga lume. Pana in acest moment, numarul total.

Doi romani, in finala celei mai importante competitii de fotografie. Imaginile care au cucerit juriul

Printre finalistii Sony World Photography Awards, cea mai mare competitie de fotografie din lume, se numara anul acesta si doi fotografi romani: Daniel Necula si Cosmin Bumbut.

Doi romani, in finala celei mai mari competitii de fotografie din lume

Doi fotografi romani se afla printre finalistii concursului Sony World Photography Awards 2015, una dintre cele mai mari competitii de fotografie din lume. Cosmin Bumbut a intrat in finala categoriei pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )