Libnet.ro
UNICEF

10:15

Coreea de Nord ar putea fi in spatele atacului cibernetic global (experti IT)

B1 B1,
Coreea de Nord ar putea fi in spatele atacului cibernetic global (experti IT)

Cercetatorii IT au precizat ca ar putea exista o legatura intre Coreea de Nord si atacul cibernetic global care a afectat vineri zeci de mii de companii si institutii. Neel Mehta Google) a postat. continuă pe B1

Coreea de Nord ar putea fi in spatele atacului cibernetic global (experti IT)

Cercetatori in securitate informatica au indicat luni ca au descoperit o potentiala legatura intre Coreea de Nord si atacul cibernetic global care a lovit de vineri zeci de mii de companii si institutii, transmite AFP.

Europol anunta ca guvernele si companiile europene par ca au evitat un nou haos in urma atacului cibernetic global

Reprezentantii Europol au anuntat luni dimineata ca guvernele si companiile europene par ca au reusit sa evite noi probleme cauzate de atacul cibernetic global, care a vizat in weekend peste 150 de tari, fiind afectate cel putin 200. 000 de calculatoare.

Hackerii aflati la originea atacului cibernetic mondial, dati in urmarire globala. Europol se teme de un nou atac masiv, luni

Anchetatori si experti internationali in informatica ii cautau duminica pe hackerii aflati la originea atacului cibernetic mondial care s-a soldat cu peste 200. 000 de victime in cel putin 150 de tari, potrivit Europol, care se teme de o intensificare a virusului luni, relateaza AFP. Expertii in securitate si Europol avertizeaza ca un nou atac informatic major ar putea fi iminent.

Anchetatori si experti ii cauta pe hackerii aflati la originea atacului cibernetic mondial soldat cu peste 200.000 de victime

Anchetatori si experti internationali in informatica ii cautau duminica pe hackerii aflati la originea atacului cibernetic mondial care s-a soldat cu peste 200. 000 de victime in cel putin 150 de.

Atac cibernetic global, unul dintre cele mai mari din istorie: Hackerii au lovit computere din 100 de tari, cerand rascumparari pentru a debloca computerele afectate / Acestia au folosit un program dezvoltat de agentia de spionaj a SUA

O atac cibernetic global cu instrumente de hacking despre care expertii cred ca au fost dezvoltate de Agentia de Securitate Nationala a SUA a afectat sistemul de sanatate britanic, a lovit companii mari precum curierul FedEx si a infectat vineri computere din aproape 100 de tari, transmite Reuters.

WannaCry: Care este tara din spatele atacului ransomware

WannaCry, ransomware-ul care a facut ravagii in weekend, pare sa aiba o sursa oarecum asteptata, Coreea de Nord. Ransomware-ul WannaCry a ajuns pe mai bine de 200. 000 de calculatoare din peste 150 de tari, propagandu-se automat de la un calculator la altul si afectand o multime de industrii. WannaCry: Analiza sursei Cercetatorul in securitate Neel [].

Cosmarul atacului cibernetic global nu s-a incheiat: a aparut Wannacry 2.0

Hacker News, sub semnatura lui Swati Khandelwal, a adus in urma cu foarte putin timp anuntul de care se temeau toti expertii in probleme de razboi cibernetic: chiar daca tanarul analist britanic a reusit, printr-un miracol, sa opreasca primul val de atacuri, grupul de hackeri la originea actiunii criminale care a afectat peste o suta de tari din lume a lansat noua versiune WannaCry, care nu are o functionalitate de tip kill-switch.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )