Libnet.ro
UNICEF

05:00

Orasul sirian care a fost atacat marti cu bombe cu gaz a fost bombardat la cateva ore dupa atacul SUA

România Liberă România Liberă,
Orasul sirian care a fost atacat marti cu bombe cu gaz a fost bombardat la cateva ore dupa atacul SUA

Un avion militar a bombardat orasul Khan Sheikhoun din Siria, unde in urma cu cateva zile a avut loc un atac chimic, soldat cu peste 70 de morti, potrivit Observatorului sirian pentru Drepturile Omului OSDO) si unor martori oculari, relateaza agentia de stiri Reuters. continuă pe România Liberă

Orasul sirian lovit de atacul chimic a devenit tinta unor noi bombardamente

Orasul sirian lovit zilele trecute de un atac chimic a devenit tinta unor noi bombardamente, la doar cateva ore dupa ce fortele americane au lansat rachete de croaziera contra unei baze aeriene.

Statia de metrou Piata Sennaia din Sankt Petersburg a fost inchisa, marti dimineata, ca urmare a unei alerte de securitate

Statia de metrou Piata Sennaia din Sankt Petersburg a fost inchisa, marti dimineata, ca urmare a unei amenintari cu bomba. Alerta de securitate are loc la scurt timp de la redeschiderea metroului, ca urmare a exploziei in care 14 persoane au murit si aproximativ 50 au fost ranite.

Un avion a bombardat orasul sirian unde a avut loc atacul chimic la doar cateva ore dupa loviturile SUA

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO) a anuntat ca un avion de lupta a bombardat localitatea Khan Sheikhoun la doar cateva ore dupa ce armata americana a lansat un atac aerian asupra bazei fortelor guvernamentale siriene de la Shayrat.

RADET inchide caldura in Capitala. Procedurile de oprire au fost initiate marti

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) anunta ca, marti, s-au initiat procedurile de oprire a furnizarii energiei termine pentru incalzirea consumatorilor racordati la sistemul Bucurestiului. Sistarea definitiva urmeaza sa aiba loc in cel mult trei zile, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )