Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a terminat! Vladimir Putin a luat o decizie radicala dupa atacul SUA in Siria

Antena3 Antena3,
S-a terminat! Vladimir Putin a luat o decizie radicala dupa atacul SUA in Siria

Rusia a anuntat vineri suspendarea acordului cu Washingtonul privind prevenirea incidentelor aeriene in Siria si a cerut o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, dupa loviturile americane. continuă pe Antena3

Fosta sotie a lui Vladimir Putin s-a recasatorit si si-a luat vila in sudul Frantei

Fosta sotie a presedintelui rus Vladimir Putin, Liudmila, s-ar fi recasatorit si si-ar fi cumparat, impreuna cu noul sau sot, cu 20 de ani mai tanar, o vila impresionanta in sudul.

Prima reactie a lui Vladimir Putin dupa atacul SUA asupra Siriei

Presedintele Vladimir Putin considera atacurile americane impotriva Siriei drept o agresiune la adresa unui stat suveran si o incalcare a normelor de drept international. in plus, liderul rus considera ca atacurile au incalcat legile internationale si au fost bazate pe pretexte inventate.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Vladimir Putin, dupa atacul din Sankt Petersburg

Klaus Iohannis a transmis, astazi, omologului sau rus,Vladimir Putin, un mesaj de condoleante, in urma atacului care a avut loc la metroul din Sankt Petersburg. Potrivit Administratiei Prezidentiale,.

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare de condoleante lui Vladimir Putin, dupa explozia de la o statie de metrou din Sankt Petersburg

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis, marti, o scrisoare de condoleante omologului sau rus, Vladimir Putin, ca urmare a atentatului care a avut loc, luni, la o statie de metrou din orasul Sankt Petersburg.

Ce spunea Vladimir Putin despre acuzatiile aduse regimului lui Bashar al-Assad privind atacul chimic din Siria

Presedintele rus Vladimir Putin declara, joi, ca este inacceptabil sa se faca acuzatii nefondate in legatura cu un presupus atac cu arme chimice efectuat in aceasta saptamana.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, respinge acuzatiile privind atacul chimic din Siria

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat, joi, ca este inacceptabil sa se faca acuzatii nefondate in legatura cu un presupus atac cu arme chimice efectuat in aceasta saptamana intr-o provincie siriana.

Rusia: Justitia interzice o fotografie in care Vladimir Putin apare machiat

Justitia din Rusia a interzis o fotografie care il prezinta pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cu buzele si ochii machiati, scrie The Guardian.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin: Toti membrii Comunitatii Statelor Independente sunt considerate tinte ale unor atacuri teroriste

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a declarat ca fiecare membru al Comunitatii Statelor Independente reprezinta practic o potentiala tinta a unor atacuri teroriste.

Vladimir Putin trage un semnal de alarma! Fostele republici din URSS, potentiale tinte ale unor atacuri teroriste

Fiecare membru al Comunitatii Statelor Independente reprezinta practic o potentiala tinta a unor atacuri teroriste, a declarat miercuri presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in cadrul unei reuniuni la.

Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin: Seful statului a subliniat importanta luptei coordonate impotriva terorismului si extremismului

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti, 4 aprilie, un mesaj de condoleante presedintelui rus Vladimir Putin in urma atacului care a lovit luni metroul din Sankt Petersburg. Cu aceasta ocazie,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )