Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cornel Nistorescu, despre premierul Tudose: O incrucisare intre un personaj din Caragiale si un soldat sovietic. Grobian, flecar, superficial!

B1 B1,
Cornel Nistorescu, despre premierul Tudose: O incrucisare intre un personaj din Caragiale si un soldat sovietic. Grobian, flecar, superficial!

Felul in care se comporta premierul Mihai Tudose in sedintele de guvern si declaratii sale de marti seara despre banci au atras critici puternice din partea jurnalistului Cornel. continuă pe B1

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar: Va fi o lectura frumoasa si interesanta pentru toata lumea

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Dragnea, discutii despre Comitetul Executiv al PSD cu premierul Tudose, la Palatul Victoria. Sedinta Executivului, amanata pentru mai tarziu

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost, miercuri, la Palatul Victoria, unde a discutat cu premierul Mihai Tudose, el precizand ca a venit sa vorbeasca despre organizarea si temele ce vor fi abordate in sedinta CExN a partidului de la sfarsitul acestei saptamani.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

ACTUALIZARE 11:05 Cristian Busoi, PNL: Mutarea banilor de la Pilonul II la Pilonul I ii va face pe tineri sa plece din tara Mutarea banilor de la contributiile private in fondul gestionat de stat reprezinta o deposedare de drepturi a segmentului de pana in 45 de ani, in favoarea electoratului de peste 65 de ani, si ii va face pe tineri sa plece din tara, sustine Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti. ------------- Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

PNL il va convoca pe premierul Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele Partidului Nnational Liberal PNL), Ludovic Orban, a anuntat astazi ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la situatia economica dezastruoasa, adaugand ca liberalii vor utiliza toate caile parlamentare pentru a opri activitatea unor ministri.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose: A tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivitTVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Mai mult, manualul a fost tiparit dupa ce premierul Mihai Tudose a catalogat drept o gluma anuntul ministrului Educatiei, Liviu Pop, despre faptul ca elevii vor avea manual de Educatiei Fizica.

Decizia luata de premierul Tudose in privinta manualelor scolare

Premierul Mihai Tudose face declaratii uluitoare la adresa sistemului de educatie din Romania. Nemultumit ca pe spatele elevilor s-a dezvoltat o adevarata industrie de facut bani, Tudose vrea sa.

Surse: Premierul Tudose va rechema consulul de la Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate.

Premierul Tudose a rechemat de la post consulul din Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate. 28: Tudose a anuntat pe Facebook ca a rechemat consulul din Lisabona.

Premierul Tudose spune ca ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca acesta urmeaza sa fie lansat intr-o dezbatere interna.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )