Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Tudose spune ca ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Premierul Tudose spune ca ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat aseara premierul Mihai Tudose, precizand ca acesta urmeaza sa fie lansat intr-o dezbatere interna. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Tudose spune ca va tine cont de pozitia oamenilor din Piata Victoriei atunci cand propunerile de modificare a legilor justitiei vor ajunge la Guvern

Premierul Mihai Tudose a declarat marti ca, atunci cand proiectul de modificare a legilor justitiei va ajunge la Guvern, va tine cont atat de pozitia exprimata de Consiliul Superior al Magistraturii cat si de cea a protestatarilor din Piata Victoriei, care contesta propunerile.

Mihai Tudose, anunt important pentru toti pensionarii: Proiectul legii pensiilor a fost finalizat

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, marti, premierul Mihai Tudose, precizand ca acesta urmeaza sa fie lansat intr-o dezbatere.

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar: Va fi o lectura frumoasa si interesanta pentru toata lumea

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Proiectul legii turismului: infiintarea unui sistem care va stoca datele personale ale turistilor

Proiectul Legii turismului, lansat in dezbatere publica, prevede, printre altele, infiintarea Sistemului Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania SIEATR), care va fi asigurat de STS.

Ministrul Muncii: Este exclus sa acordam al 13-lea salariu pana in 2022. Nu va fi nici a 13-a pensie

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, laAntena 3, ca Guvernul nu va da al 13-lea salariu, pentru ca exista deja o lege a salarizarii, si nici cea de-a 13-a pensie, pentru ca prefera sa ii imparta pe 12 luni pentru toata lumea.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose: A tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivitTVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Mai mult, manualul a fost tiparit dupa ce premierul Mihai Tudose a catalogat drept o gluma anuntul ministrului Educatiei, Liviu Pop, despre faptul ca elevii vor avea manual de Educatiei Fizica.

UPDATE Ministrul Pop a tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a. Premierul Tudose ii ia apararea dupa ce l-a criticat

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivit TVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Premierul Mihai Tudose i-a luat apararea, marti, laRomania TV, ministrului Educatiei, dupa ce initial a catalogat manualul drept o gluma a lui Liviu Pop.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose. Manualul de Sport este tiparit si gata sa ajunga pe bancile elevilor

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, a fost tiparit, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid. Mai mult, manualul a fost tiparit, potrivit stiri. tvr. ro, dupa ce premierul.

PNL il va convoca pe premierul Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele Partidului Nnational Liberal PNL), Ludovic Orban, a anuntat astazi ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la situatia economica dezastruoasa, adaugand ca liberalii vor utiliza toate caile parlamentare pentru a opri activitatea unor ministri.

Decizia luata de premierul Tudose in privinta manualelor scolare

Premierul Mihai Tudose face declaratii uluitoare la adresa sistemului de educatie din Romania. Nemultumit ca pe spatele elevilor s-a dezvoltat o adevarata industrie de facut bani, Tudose vrea sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )