Libnet.ro
UNICEF

14:45

Corona Brasov a castigat titlul de campioana la hochei pe gheata intr-un final de infarct

Hotnews Hotnews,
 Corona Brasov a castigat titlul de campioana la hochei pe gheata intr-un final de infarct

ASC Corona Brasov a cistigat titlul national, dupa ce a trecut in meciul decisiv de HSC Miercurea Ciuc cu 4-3. A fost o partida in care brasovenii au intors incredibil scorul, inscriind golul victoriei cu trei secunde inainte de final, potrivit GSP. ro. continuă pe Hotnews

Antrenorul lui ACS Poli se gandeste la meciul cu Corona Brasov: Egalul cu Steaua nu a insemnat prea mult

Surpriza la conferinta de presa a celor de la ACS Poli, inaintea meciului cu Corona Brasov de vineri. Antrenorul Dan Alexa, extrem de pragmatic, a recunoscut ca egalul realizat sambata cu Steaua nu are efect prea mare asupra obiectivului, evitarea retrogradarii: Meciul cu Corona e mai important, egalul cu Steaua nu a reprezentat prea mult.

Cosmin Olaroiu a castigat titlul cu Al Ahli in Emiratele Arabe Unite

Antrenorul Cosmin Olaroiu a castigat titlul de campion in Emiratele Arabe Unite, dupa ce echipa sa Al Ahli a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-1), formatia Al Wasl, intr-un meci din etapa a XXIII-a.

Cosmin Olaroiu a castigat titlul cu Al Ahli in Emiratele Arabe Unite

Antrenorul Cosmin Olaroiu a castigat titlul de campion in Emiratele Arabe Unite, dupa ce echipa sa Al Ahli a invins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 0-1), formatia Al Wasl. Golurile echipei pregatite de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )