Libnet.ro
UNICEF

08:00

CORONAVIRUS: Apple isi va inchide toate magazinele din China

B1 B1,
CORONAVIRUS: Apple isi va inchide toate magazinele din China

Apple a anuntat, sambata, ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana duminica in contextul epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus. continuă pe B1

Gigantul american Apple isi inchide toate magazinele din China din cauza coronavirusului

Gigantul american Apple a anuntat sambata ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana in 9 februarie din cauza epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus, care a provocat deja 259 de decese in aceasta tara, informeaza AFP.

Coronavirus: Apple isi va inchide toate magazinele din China continentala pana pe 9 februarie

Gigantul american din domeniul informaticii Apple a anuntat ca isi va inchide toate magazinele de pe teritoriul Chinei continentale pana pe 9 februarie in contextul epidemiei de pneumonie virala cu coronavirus, care a provocat deja 259 de decese in.

Epidemie de coronavirus: O mare companie isi inchide TOATE magazinele din China

Ikea a declarat, joi, ca va inchide temporar toate magazinele sale din China. Aceasta decizie a fost luata in contextul epidemiei de coronavirus. Ikea a facut anuntul despre inchiderea celor 30 de.

Coronavirusul afecteaza afacerile Apple. Compania inchide toate magazinele si birourile din China continentala

Apple a anuntat sambata ca inchide toate magazinele si birourile corporative din China continentala, pana pe 9 februarie, din cauza coronavirusului care a dublat numarul deceselor la peste 250, intr-o saptamana, relateaza Reuters.

Panica la nivel mondial: Primul caz de coronavirus a fost raportat in India! Virusul ucigas s-a raspandit in toate provinciile din China

Primul caz de coronavirus a fost raportat joi in India la o studenta din regiunea Kerala, care s-a intors din Wuhan, orasul din China cel mai afectat de epidemie. in acest moment pacienta este izolata intr-un.

Producatorii auto isi inchid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault si Toyota vor relua productia pe 10 februarie

Ford, Renault si Toyota se numara printre producatorii care si-au inchis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anuntat ca vor relua productia din China pe 10 februarie, scrie Automarket. ro .

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul diverselor produse care provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) sustine ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China, precizand ca durata de viata a acestui virus in afara corpului uman este de 24 de ore, iar transportul unui container pana in tara noastra dureaza aproximativ o luna.

Protectia Consumatorului da asigurari ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor ce provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) ii asigura pe consumatorii din Romania ca, in mod real, nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul diverselor produse jucarii, haine etc) care provin din China.

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor da asigurari ca nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor care provin din China. Asta deoarece durata de viata a.

ANPC: Nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus prin intermediul produselor ce provin din China

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ii asigura pe consumatorii din Romania ca, in mod real, nu exista riscul contaminarii cu noul coronavirus, prin intermediul diverselor produse jucarii, haine etc) care provin din China.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2642 seconds )