Libnet.ro
UNICEF

22:00

CORONAVIRUS: Un barbat din Maramures, intors recent din China, s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat

B1 B1,
CORONAVIRUS: Un barbat din Maramures, intors recent din China, s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat

Un barbat din Maramures, intors recent din China, s-a autoizolat la domiciliu si este supravegheat de autoritati, in contextul epidemiei de coronavirus din tara asiatica, informeaza. continuă pe B1

Un barbat din Maramures, care s-a intors din China, s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat de autoritatile medicale

Un barbat din judetul Maramures care a revenit recent din China s-a autoizolat la domiciliu si este monitorizat de autoritatile medicale, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, directorul Directiei de Sanatate Publica din Maramures, Rares Pop.

Cine este romanul suspect de coronavirus care s-a intors recent din Germania

Barbatul de 25 de ani este asistent medical in Germania si a avut in ingrijire o intrega familie diagnosticata cu gripa noua. Asistentul este acum izolat de medici la Timis, dar inainte sa se simta rau ar fi fost in vizita la sora lui, in judetul vecin, Caras Severin. Tot acolo a si mers la spital, iar autoritatile loale au instituit celula de criza si monitorizeaza persoanele cu care asistentul a intrat in contact.

Doua persoane care s-au intors recent din China, plasate in carantina pe malul Borcei

Doua persoane care s-au intors din China se afla in carantina la domiciliu pana pe 13 februarie. Conform Directiei de Sanatate Publica din Calarasi, cele doua persoane nu prezinta semne clinice de gripa, insa s-a luat aceasta masura de prevenire pentru a elimna orice suspiciune.

Un japonez a fost recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Cati ani are si care este secretul longevitatii sale(FOTO)

Un japonez in varsta de 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat din lume de Guinness World Records, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Chitetsu Watanabe s-a nascut la 5 martie 1907, iar.

Un japonez de 112 ani, recunoscut oficial drept cel mai varstnic barbat din lume: Nu ma enervez si am mereu zambetul pe buze

Guinness World Records a certificat miercuri ca Chitetsu Watanabe, un locuitor de 112 ani din centrul Japoniei, este cel mai varstnic barbat din lume, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres. Watanabe, care traieste intr-un centru de ingrijire din Niigata, a primit un certificat original din partea Guinness World Records, a anuntat organizatia intr-un comunicat.

Un barbat din Arges si-a pierdut dreptul de a fi parinte 12 ani, inainte de a deveni tata biologic

Un barbat din Arges si-a pierdut dreptul de a fi parinte, dupa ce si-a batut crunt bebelusul de doar cateva luni.

Coronavirus. Pasarile din fermele chineze risca moartea de foame

Dupa criza carnii de porc, fermele de pasari din China au mari probleme din cauza epidemiei provocat.

Ce pot invata companiile dominante detinatoare de infrastructuri esentiale si autoritatile locale din sanctiunea impusa recent de Consiliul Concurentei Netcity

Decizia recent anuntata de Consiliul Concurentei CC) de a amenda Netcity Telecom Netcity) pentru abuz de pozitie dominanta se inscrie in politica stricta a autoritatii fata de companiile dominante, detinatoare de infrastructuri esentiale. De-a lungul timpului, CC a investigat si sanctionat cazuri de pozitie dominanta legate de accesul la infrastructuri retele esentiale in domeniul comunicatiilor mobile, distributiei de gaze, infrastructuri portuare, feroviare si aeroportuare.

Barbat din Hunedoara, sfasiat de o haita de caini. A fost muscat la nivelul corpului si lasat fara o bucata din ureche

Un barbat de 47 de ani, angajat al Preparatiei Coroiesti, a fost sfasiat de o haita de caini in Hunedoara.

Barbat din Hunedoara, sfasiat de o haita de caini. A fost lasat cu numeroase rani si fara o bucata din ureche

Un barbat de 47 de ani, angajat al Preparatiei Coroiesti, a fost sfasiat de o haita de caini in Hunedoara.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )