Libnet.ro
UNICEF

17:15

CORONAVIRUS |Cazurile noi de COVID-19, triplate in Germania dupa relaxarea masurilor. Se ia in calcul frana de urgenta

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cazurile noi de COVID-19, triplate in Germania dupa relaxarea masurilor. Se ia in calcul frana de urgenta

Desi oficialii OMS au avertizat ca ridicarea brusca a restrictiilor impuse de starea de urgenta, pe fondul pandemiei de coronavirus, ar putea aduce un alt val de epidemie si, inevitabil, din nou stare de. continuă pe B1

Recomandarile specialistilor pentru a ne feri de infectia cu coronavirus dupa relaxarea masurilor

Incepand cu data de 15 mai, masurile de restrictie din tara noastra se relaxeaza. Adriana Pistol, directorul Comisiei anit-COVID-19, a venit cu o serie de recomandari de care ar trebui sa tinem cont dupa acea data pentru a ne putea feri de infectarea de coronavirus.

Noi cazuri de Covid-19 in China si Coreea de Sud, dupa relaxarea masurilor

China si Coreea de Sud, unde de cateva saptamani au fost relaxate masurile de prevenire a raspandirii Covid-19, au raportat in ultimele 24 de ore zeci de noi cazuri de contaminare.

CORONAVIRUS |11 noi decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Printre victime, un barbat de 37 de ani. Bilantul ajunge la 972 de morti, la nivel national

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 96 si 37 de ani. Astfel, bilantul victimelor, la.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )