Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Focar de infectie la o fabrica de confectii din Sibiu. Peste 20 de persoane testate pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |Focar de infectie la o fabrica de confectii din Sibiu. Peste 20 de persoane testate pozitiv

Un focar de coronavirus a fost descoperit la o fabrica de confectii din Sibiu, 23 de peroane fiind infectate. Mai mult, alti 66 de angajati ai firmei si familiile acestora au fost plasati in izolare. Totodata, au. continuă pe B1

Focar de de coronavirus intr-o fabrica de textile din Sibiu. 23 de persoane au fost infectate

Un focar de coronavirus a aparut la o fabrica de textile din Sibiu, unde 23 de persoane au fost testate pozitiv, anunta DSP. Persoanele infectate au fost internate in spital iar contactii bolnavilor au intrat in izolare.

Tanar injunghiat mortal intr-o parcare din Sibiu

Un tanar a fost injughiat mortal intr-o parcare din Sibiu, in noaptea de miercuri spre joi. Tanarul a fost injunghiat in zona pieptului si nu a mai putut fi salvat. Politistii care au ajuns la fata.

Tanar gasit mortintr-o parcare din Sibiu - Ce au descoperit politistii la fata locului

Un tanar a fost injunghiat mortal, azi noapte, intr-o parcare din Sibiu. Acesta a fost gasit de un barbat, care a anuntat politia la 112.

Focar de Covid-19 in Tulcea: peste 20 de persoane de la un centru privat pentru varstnici, diagnosticate cu noul coronavirus

Focar de coronavirus la un centru privat pentru varstnici din Tulcea. Peste 20 de persoane au fost pozitive la noul coronavirus. De altfel, Grupul de comunicare Strategica a anuntat, miercuri, ca pana in prezent,.

CORONAVIRUS |Toti membrii unei familii din judetul Vaslui au fost infectati cu noul COVID-19

O intreaga familie din judetul Vaslui, comuna Pogana, a fost depistata si confirmata ca fiind infectata cu noul coronavirus. Membrii familiei au ajuns pe rand la spital, printre ei numarandu-se si noua.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )