Libnet.ro
UNICEF

14:45

Coronavirus: Guvernul din Slovacia a aprobat planurile pentru testarea in masa a populatiei

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Guvernul din Slovacia a aprobat planurile pentru testarea in masa a populatiei

Guvernul slovac a aprobat duminica planurile de implicare a pana la 8. 000 de membri ai fortelor armate pentru a sprijini operatiunea de testare in masa a populatiei la infectia cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Guvernul slovac a aprobat planurile pentru testarea in masa a populatiei

Guvernul slovac a aprobat astazi planurile de implicare a pana la 8. 000 de membri ai fortelor armate pentru a sprijini operatiunea de testare in masa a populatiei la infectia cu noul coronavirus.

Ministerul Finantelor Publice propune neimpozitarea cheltuielilor pentru testarea COVID-19 a angajatilor

Ministerul Finantelor Publice a propus deductibilitatea cheltuielilor efectuate de firme sau PFA pentru testarea voluntara a angajatilor in vederea depistarii COVID-19, concomitent cu scutirea de la plata contributiilor si impozitelor pentru aceste sume, care ar fi fost inregistrate drept beneficii salariale, conform unui comunicat trimis redactiei.

Parlamentarii din Slovacia primesc doar apa de la robinet pentru ca au criticat masurile anti COVID adoptate de guvernul tarii

Parlamentarii slovaci nu mai au acces la cafenea, ca pedeapsa pentru criticarea masurilor luate de guvern pentru combaterea epidemiei de coronavirus, a declarat joi presedintele parlamentului, Boris Kollar, mentionand ca cei 150 de parlamentari au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )