Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |India: Primul medicament pentru COVID-19 realizat din plante. Se efectueaza studii clinice

B1 B1,
CORONAVIRUS |India: Primul medicament pentru COVID-19 realizat din plante. Se efectueaza studii clinice

Cel mai mare producator de medicamente din India, Sun Pharmaceutical Industries Ltd. , a demarat o serie de studii de laborator pentru primul medicamentpentru COVID-19realizat din plante, scrie Hindustan. continuă pe B1

UPDATE Primii doi elevi din Romania infectati cu coronavirus dupa redeschiderea scolilor pentru elevii din anii terminali

Un elev de clasa a VIII-a de la Liceul cu Program Sportiv din Iasi a fost confirmat cu coronavirus, fiind primul astfel de caz din Romania dupa redeschiderea scolilor, in 2 iunie, pentru pregatirea elevilor din clasele a VIII-a si a XII-a. Un al doilea caz a fost inregistrat la Gura Humorului, fiind vorba despre o eleva de clasa a XII-a.

CORONAVIRUS |Turcia deschide granitele pentru turistii romani. De cand se va putea calatori

Turcia este, fara indoiala, una dintre desestinatiile preferate ale turistilor romani. in contextul relaxarii restrictiilor impuse pe parcursul pandemiei de coronavirus, tara va relansa sectorul turistic,.

Semnal de alarma pentru Trump: Republicanii, din ce in ce mai pesimisti privind directia in care se indreapta tara

Republicanii par sa atinga cel mai ridicat nivel al pesimismului privind directia in care se indreapta tara, confruntata cu trei crize, simultan: pandemia de coronavirus, problemele economice si masivele proteste fata de brutalitatea politiei, noteaza Reuters, intr-o ampla analiza.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )