Libnet.ro
UNICEF

08:47

CORONAVIRUS |Israel ia masuri dure: Toate persoanele care ajung in tara vor intra in carantina sau vor fi repatriate

B1 B1,
CORONAVIRUS |Israel ia masuri dure: Toate persoanele care ajung in tara vor intra in carantina sau vor fi repatriate

Autoritatile israeliene au dispus, luni, plasarea in carantina timp de 14 zile a tuturor persoanelor care ajung in tara lorsau repatrierea strainilor care nu au spatiu de carantina pe teritoriul. continuă pe B1

Coronavirus. Israel impune masuri dure: Toate persoanele care sosesc in tara, plasate in carantina

Toate persoanele care sosesc in Israel vor fi plasate in carantina timp de doua saptamani cu scopul de a evita raspandirea noului coronavirus Covid-19) in tara, a anuntat luni premierul Benjamin Netanyahu, scrie AFP.

Persoanele care au calatorit in microbuz cu galateanul confirmat cu coronavirus, rugate sa se izoleze la domiciliu

Persoanele care au calatorit in acelasi microbuz cu barbatul de 72 de ani din Galati, in cazul caruia s-a confirmat sambata infectarea cu noul coronavirus, sunt rugate sa se izoleze la domiciliu si sa anunte autoritatile, informeaza Grupul de.

AGENTIILE DE PRESA: Dolarii care ajung in SUA din Asia intra in carantina

Bancnotele de dolari care ajung in SUA dupa ce au circulat in Asia vor intra in carantina, pentru a limita riscul de propagare a noului coronavirus, a anuntat vineri o purtatoare de cuvant al Bancii Centrale americane Fed), informeaza AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )