Libnet.ro
UNICEF

10:30

Coronavirus. Italia a revenit la situatia de acum doua luni in privinta numarului de cazuri noi in 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Coronavirus. Italia a revenit la situatia de acum doua luni in privinta numarului de cazuri noi in 24 de ore

Numarul noilor cazurilor de coronavirus inregistrate in ultimele 24 de ore este in continua scadere, revenind la nivelul din 10 martie, potrivit La Repubblica. continuă pe Adevărul

VIOLETA ALEXANDRU: Doua luni am dat directorilor Caselor judetene de pensii pentru a recupera intarzierile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca a acordat doua luni directorilor Caselor judetene de pensii pentru a recupera intarzierile pe care le-a constatat in implementarea masurilor, in caz contrar va lua o decizie radicala. Violeta Alexandru a precizat ca a aflat din presa ca PSD intentioneaza sa o cheme la audiere in Parlament si a anuntat ca se va prezenta oricand va fi chemata.

Canotorii romani isi reiau cantonamentul dupa 15 mai. Cum si-au mentinut tonusul acasa in ultimele doua luni?

Dupa doua luni in care s-au antrenat in siguranta, acasa, insa sub stricta supraveghere a antrenorilor, sportivii din Lotul Roman de Canotaj isi vor relua pregatirea la Complexul Sportiv National Snagov dupa data de 15 mai.

Violeta Alexandru: Daca in doua luni, directorii Caselor de pensii nu recupereaza intarzierile, voi lua o decizie radicala

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, ameninta ca a dat un termen de doua luni directorilor Caselor judetene de pensii pentru a recupera intarzierile, iar in caz contrar, va lua o decizie radicala.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al noilor cazuri scade

Numarul noilor decese inregistrate in Italia in 24 de ore este, luni, de 195, fata de 174 cu o zi inainte, dar bilantul zilnic al noilor infectii a scazut la 1. 221 de la 1. 389, duminica, relateaza Reuters.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor, in scadere abrupta

Numarul deceselor din cauza Covid-19 inregistrate oficial in Italia in ultimele 24 de ore a fost de 174, in scadere semnificativa fata de cel anuntat ieri 474), acesta fiind cel mai scazut bilant zilnic din 10 martie incoace, a anuntat duminica Agentia italiana pentru Protectie Civila, citata de Reuters.

Italienii ies din case dupa aproape doua luni: A fost cea mai lunga carantina din Europa!

Italia face astazi primii pasi spre normalitate. Autobuzele si metrourile vor circula cu mai putin de o treime din calatori, iar in gari oamenii vor fi monitorizati si doar cei cu temperatura sub 37,5 grade vor urca in trenuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )