Libnet.ro
UNICEF

14:01

CORONAVIRUS |Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, nu a respectat carantina: in baza a ce sunt tinut in casa (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, nu a respectat carantina: in baza a ce sunt tinut in casa (VIDEO)

Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, care este contactul direct al unei persoane testate pozitiv pentru noul coronavirus, nu a respectat carantina si a mers la birou. Mai mult, acesta a acuzat DSP. continuă pe B1

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu (PSD), plangere penala impotriva DSP, care a anuntat ca acesta e in carantina la domiciliu El a intrat in contact cu seful ISU, confirmat cu COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina PSD), este carantinat la domiciliu pana in 3 august, dupa ce a intrat in contact direct cu seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Giurgiu, Radu Covaci, confirmat cu COVID-19, a anuntat marti Directia de Sanatate Publica. Mina sustine insa ca a facut plangere penala impotriva DSP, deoarece nu ar fi fost informat oficial ca este carantinat.

PRESEDINTELE CJ IASI: Au ajuns toate modulele spitalului mobil pentru pacientii COVID-19

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a declarat, astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca au ajuns toate modulele care alcatuiesc spitalul mobil pentru persoanele infectate cu COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )