Libnet.ro
UNICEF

19:31

Coronavirus: Metrorex anunta reducerea numarului de trenuri cu 15 - 20% pe toate magistralele

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Metrorex anunta reducerea numarului de trenuri cu 15 - 20% pe toate magistralele

Metrorex anunta reducerea numarului de trenuri cu 15 - 20% pe toate magistralele, precizand ca masura este luata pentru limitarea raspandirii infectiei cu noul coronavirus. continuă pe Hotnews

Metrorex anunta reducerea numarului de trenuri

Metrorex anunta ca va reduce cu 15-20% numarul de trenuri in circulatie, pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus.

Metrorex anunta reducerea cu 15 20% a numarului de trenuri care vor circula pe toate magistralele: E pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus

Metrorex anunta reducerea cu 15 20% a numarului de trenuri de metro care vor circula pe toate magistralele, precizandd ca aceasta masura a fost luata pentru limitarea raspandirii infectiei cu.

Metrorex, masuri pentru limitarea COVID-19: Numarul de trenuri se va diminua cu 15-20%

Metrorex a anuntat ca numarul trenurilor aflate in circulatie se va diminua cu 15% pana la 20%, masura fiind luata pentru limitarea raspandirii infectiei cu coronavirus.

Coronavirus |BRD anunta un nou set de masuri destinate clientilor afectati de COVID-19

Dupa ce in urma cu cateva zile anunta eliminarea costurilor pentru operatiunile realizate prin platformele de online banking MyBRD Net si MyBRD Mobile, BRD vine in acest moment cu o noua serie de masuri destinate clientilor, atat persoane fizice cat si.

Coronavirus: Firea anunta pentru duminica lectii online pentru prescolari, prin Proedus

Lectii online pentru prescolarii din grupa mare vor putea fi urmarite duminica, de la ora 12,00, pe platforma www. hubproedus. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )