Libnet.ro
UNICEF

06:45

CORONAVIRUS |Nicusor Dan: Avem toate sansele sa mentinem ritmul descrescator al infectarilor in Bucuresti daca respectam in continuare regulile

B1 B1,
CORONAVIRUS |Nicusor Dan: Avem toate sansele sa mentinem ritmul descrescator al infectarilor in Bucuresti daca respectam in continuare regulile

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a transmis, duminica seara, ca Bucurestiul inregistreaza un trend descrescator in ceea ce priveste infectiile cu coronavirus, iar numarul imbolnavirilor va. continuă pe B1

Nicusor Dan: Avem toate sansele sa mentinem un ritm descrescator al numarului de imbolnaviri in Capitala daca respectam in continuare regulile

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a postat, duminica, pe Facebook, un grafic din care reiese ca in ultimele zile a avut o descrestere a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus in Bucuresti, precizand ca avem toate sansele sa mentinem acest ritm descrescator daca respectam in continuare regulile de protectie.

NICUSOR DAN: Avem toate sansele sa mentinem ritmul descrescator in Capitala daca respectam regulile

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a postat pe pagina de Facebook un grafic care prezinta o descrestere a numarului de imbolnaviri cu noul coronavirus in Bucuresti, precizand ca sunt toate sansele ca acest ritm sa se pastreze, daca cetatenii respecta in continuare regulile de protectie.

Nicusor Dan: Avem sanse sa mentinem ritmul descrescator al infectarilor cu COVID-19

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca eforturile bucurestenilor si ale autoritatile.

Nicusor Dan a decis schimbarea lui Dan Stefan Simpalean din functia de manager al Spitalului Filantropia, in urma unor nereguli semnalate de Curtea de Conturi si Corpul de Control

Nicusor Dan a anuntat ca a decis, joi, incetarea atributiilor de manager al Spitalului Filantropia din Bucuresti ale lui Dan Stefan Simpalean. Primarul general al Capitalei a explicat ca hotararea a fost.

Ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Anuntul facut de Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, 19 decemrbie, ca municipalitatea va acordaun ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent. Nicusor Dan promite mai.

Nicusor Dan: Primaria va veni cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, sambata, ca municipalitatea va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, precizand ca exista acordul Consiliului General in acest sens, scrie Agerpres. Voi propune ca o parte importanta a bugetului local dedicat sectorului cultural in 2021 sa fie accesibila institutiilor culturale independente, prin concursuri de proiecte. in acelasi timp, Primaria Capitalei va veni curand cu un ajutor de urgenta pentru sectorul cultural independent, pentru a-l ajuta sa treaca peste aceasta perioada dificila, cauzata de COVID-19. Exista acordul Consiliului General, asteptam acordul Comisiei Europene, via Consiliul Concurentei, a scris Nicusor Dan, sambata, pe Facebook.

NICUSOR DAN: Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca problemele cu furnizarea apei calde si a caldurii de la nivelul Capitalei au fost generate de modul in care a fost gestionat acest domeniu de catre fostii edili Gabriela Firea si Sorin Oprescu, conform G4media.

Nicusor Dan: Problema apei calde si a caldurii se datoreaza 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu Iarna asta nu putem decat sa intervenim la avarii

Edilul Capitalei, Nicusor Dan a declarat joi ca problemele cu termoficarea, din Bucuresti, se datoreaza in procent de 70% Gabrielei Firea si 30% lui Sorin Oprescu. Pentru aceasta iarna, Nicusor Dan sustine ca.

NICUSOR DAN: Directorul medical va prelua managementul Spitalului Filantropia, pana la organizarea unui concurs

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca directorul medical al Spitalului Filantropia va prelua functia de manager al unitatii, pana la organizarea unui concurs.

Nicusor Dan anunta ca directorul medical de la Spitalul Filantropia va prelua functia de manager

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca directorul medical de la Spitalul Filantropia va prelua functia de manager, pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului. Dan precizeaza ca, pana la finalul lunii ianuarie, vor expira contractele de management ale tuturor directorilor de la cele 19 spitale din subordinea Primariei si se vor organiza concursuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )