Libnet.ro
UNICEF

15:46

Coronavirus: Pfizer-BioNTech estimeaza la doua miliarde de doze productia sa de vaccin pentru acest an

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Pfizer-BioNTech estimeaza la doua miliarde de doze productia sa de vaccin pentru acest an

Compania farmaceutica BioNTech a estimat luni ca este in masura sa produca doua miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19 pana la finele anului 2021, peste obiectivul anterior de circa 1,3 miliarde de doze, relateaza luni AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

BioNTech si-a majorat tinta de productie pentru 2021 la doua miliarde de doze de vaccin pentru COVID-19

Compania germana de biotehnologie BioNTech a anuntat luni ca in acest an intentioneaza sa produca doua miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19, un numar semnificativ mai mare decat precedentul obiectiv de 1,3 miliarde de doze, informeaza AFP.

Compania BioNTech anunta ca ar putea produce doua miliarde de doze de vaccin anti-COVID-19 pana la sfarsitul lui 2021

Compania germana BioNTech anunta ca ar putea produce doua miliarde de doze de vaccin anti-COVID-19pana la finalul acestui an. Asta in conditiile in care pana acum reprezentantii companiei din domeniul.

Uniunea Europeana a contractat 2,3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19! Parlamentul European: Putem fi liberi din nou

Reprezentantii Parlamentului European au anuntat joi ca Uniunea Europeana a contractat 2. 3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19: Iesirea din aceasta pandemie este vaccinarea.

Bulgaria asteapta 1,5 milioane de doze de vaccin PfizerBioNTech si Moderna pana in august

Bulgaria estimeaza ca va primi pana in luna august in total circa 1,5 milioane de doze de vaccin impotriva COVID-19 produse de PfizerBioNTech si Moderna, care ar fi suficiente pentru vaccinarea a circa 750. 000 de persoane, potrivit Ministerului Sanatatii de la Sofia, relateaza agentia BTA.

EMA autorizeaza extragerea a 6 doze de vaccin dintr-o fiola PfizerBioNTech

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) a actualizat astazi prospectul vaccinului PfizerBioNTech, stabilind ca din fiecare fiola pot fi extrase sase doze de vaccin, fata de cinci pana in prezent, informeaza agentia EFE.

UE a incheiat un acord cu PfizerBioNTech pentru alte 300 de milioane de doze de vaccin

Uniunea Europeana UE) a incheiat un nou acord cu PfizerBioNTech pentru achizitionarea a inca 300 de milioane de doze de vaccin COVID-19, a anuntat vineri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit Agerpres, care citeaza Reuters si dpa.

inca 150.000 de doze de vaccin anti - Covid au ajuns in Romania

Inca 150. 000 de doze de vaccin anti - Covid au ajuns, luni dimineata, in Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )