Libnet.ro
UNICEF

22:00

CORONAVIRUS |Toyota va opri temporar toate fabricile din Europa si Rusia

B1 B1,
CORONAVIRUS |Toyota va opri temporar toate fabricile din Europa si Rusia

Compania Toyota a anuntat luni ca va opri temporar lucrarile la toate fabricile din Europa si Rusia, in efortul de a combate raspandirea pandemiei de coronavirus. Astfel, Toyota isi va suspenda fabrica in. continuă pe B1

Mega Image ingheata preturile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine

Lantul de magazine Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unitati, va ingheta preturile la toate produsele din magazine pana cel putin la final de aprilie 2020, anunta compania.

Renault anunta ca toate fabricile, cu exceptia celor din China si Coreea de Sud, sunt inchise

Producatorul auto francez Renault a anuntat ca productia tuturor fabricilor sale din intreaga lume, cu exceptia celor din China si Coreea de Sud, a fost oprita din cauza pandemiei de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

Traian Basescu, despre romanii ce vor sa revina acasa de Paste: Trebuie contractate toate hotelurile din tara asta si nimeni nu intra fara sa treaca prin 14 zile de carantina (VIDEO)

Traian Basescu a comentat duminica seara, in direct pe B1 TV, situatia romanilor din strainatate, in speta a celor care doresc sa revina acasa cu ocazia Sarbatorilor Pascale, in ciuda pandemiei de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )