Libnet.ro
UNICEF

17:00

Coronavirus: Trump spera ca se va gasi un vaccin pana la sfarsitul anului, poate inainte

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus: Trump spera ca se va gasi un vaccin pana la sfarsitul anului, poate inainte

Presedintele SUA Donald Trump s-a declarat vineri optimist cu privire la crearea unui vaccin impotriva noului coronavirus, exprimandu-si speranta ca va fi gasit unul pana la sfarsitul anului, poate inainte, relateaza AFP, potrivit Agepres. continuă pe Hotnews

Coronavirus in lume: Trump spera ca se va gasi un vaccin pana la sfarsitul anului, poate inainte Cinci vaccinuri pentru COVID-19, testate deja pe om in China

Numarul total al imbolnavirilor, la nivel mondial, a depasit pragul de 4,5 milioane, potrivit datelor centralizate pe platforma worldometeres. Dintre acestea, aproape 2 milioane sunt pacienti vindecati, in timp ce peste 300. 000 de oameni si-au pierdut viata. 55:Trump spera ca se va gasi un vaccin pana la sfarsitul anului, poate inainte22. 35:Pe urmele misterioasei boli legate de Covid-19 care afecteaza copiii: Cazuri, decese, simptome si similitudini cu boala Kawasaki si Covid-1921. 05: Cinci vaccinuri pentru COVID-19, testate deja pe om in China.

Donald Trump: Speram sa avem un vaccin pana la sfarsitul anului

Presedintele SUA Donald Trump s-a declarat vineri optimist cu privire la crearea unui vaccin impotri.

Trump spera la aparitia unui vaccin pentru coronavirus pana la sfarsitul anului,poate chiar inainte

Presedintele american Donald Trump s-a aratat optimist, vineri, cu privire la aparitia unui vaccin contra coronavirusului, spunand ca spera sa existe unul de acum si pana la sfarsitul anului, poate chiar inainte, scrie AFP.

Coronavirus: Trump isi afirma dezacordul profund fata de doctorul Anthony Fauci in privinta redeschiderii scolilor

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca nu este de acord cu consilierul sau expert in boli infectioase, doctorul Anthony Fauci, pe subiectul redeschiderii scolilor, informeaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. intrebarea daca elevii si studentii americani ar trebui sa reia sau nu cursurile in septembrie pare sa se contureze ca un punct de divergenta intre liderul de la Casa Alba si consilierul sau. Marti, in fata senatorilor americani, doctorul Anthony Fauci a atras atentia asupra consecintelor potential foarte grave ale unei relaxari prea rapide a masurilor restrictive. El a explicat cu aceasta ocazie ca, probabil, un vaccin nu va fi disponibil la data la care vor fi reluate cursurile si a recomandat prudenta statelor care doresc sa ridice masurile de izolare.

Coronavirus: Trump isi limiteaza contactele cu vicepresedintele Pence

Donald Trump s-a referit luni la posibilitatea de a-si limita contactele cu vicepresedintele SUA, Mike Pence, despre care a parut sa confirme ca se afla in carantina dupa un caz de COVID-19 in anturajul acestuia, scrie AFP, citata de Agerpres. intrebat intr-o conferinta de presa despre masurile pentru a limita preventiv contactele lor, presedintele Statelor Unite a raspuns: Este ceva despre care probabil vom vorbi, in aceasta perioada de carantina. Vom vorbi la telefon, da. Putem vorbi despre asta la telefon, a adaugat el.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )