Libnet.ro
UNICEF

14:00

Coronavirusul inchide stadioanele din Liga 1

România Liberă România Liberă,
Coronavirusul inchide stadioanele din Liga 1

Dupa ce Guvernul Romaniei a interzis evenimentele cu peste 1000 de persoane pana pe 31 martie, LPF s. continuă pe România Liberă

CORONAVIRUS |Facebook isi inchide sediul din Londra dupa ce un angajat a fost depistat infectat cu COVID-19

Facebook si-a inchis biroul din Londra dupa ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul pentru infectia cu coronavirus, informeaza The Independent. Este vorba despre un angajat al Facebook din Singapore.

Sedinta restransa la Palatul Victoria, duminica seara. Orban, Citu, Costache si Anisie evalueaza posibilitatea de a inchide scolile din Romania (VIDEO)

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a convocat mai multi ministri, duminica seara, la Palatul Victoria, pentru evaluarea posibilitatii de a inchide scolile din tara, pe fondul cazurilor de COVID-19.

Dan Petrescu isi bate joc de regula U21 din Liga 1. Gest urat la meciul cu Medias!

Critic aspru a regulii U21 din Liga 1, antrenorul Dan Petrescu a luat o hotarare care va intra in istoria fotbalului romanesc.

LPF: Meciurile din Liga 1 se vor juca fara spectatori

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca a decis ca meciurile din Liga 1 sa se joace fara spectatori in tribune, in conditiile regulamentului.

LPF: Meciurile din Liga 1 se vor juca fara spectatori

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca a decis ca meciurile din Liga 1 sa se joace fara spectatori in tribune, in conditiile regulamentului.

Meciurile din Liga I se vor disputa cu portile inchise din cauza coronavirusului

Meciurile de fotbal din Liga I se vor disputa cu portile inchise incepand de duminica, 8 martie, a declarat secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Stefan, din cauza raspandirii virusului COVID-19.

Panica in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate

Este alerta in scolile din Capitala, dupa ce primele cazuri de coronavirus au fost confirmate in Bucuresti. Panicati, multi parinti si profesori au cerut suspendarea cursurilor pentru ca cei mici sa nu se imbolnaveasca. Reprezentatii Inspectoratului Scolar vor sa faca o baza de date speciala cu elevii care au fost in vacante in regiunile in care boala a fost confirmata. Medicii spun ca imediat ce virusul va ajunge la scolile din Bucuresti, boala se va extinde foarte repede.

FRF a decis! Sportul Snagov a fost exclusa din Liga a 2-a

Comisia de Disciplina si Etica din cadrul Federatiei Romane de Fotbal a sanctionat, vineri, clubul S.

Stirile ProTV: Marturisirile unor romani din Italia, dupa ce 16 milioane de oameni au intrat in carantina

O stare de tensiune pune stapanire pe Italia. Un sfert din populatia tarii, adica 16 milioane de oameni din Nord si din Centru, sunt in carantina. in aceasta zona traiesc si muncesc peste 600. 000 de romani. Unii dintre ei confirma ca vietile lor sunt date peste cap.

Deputatul Marius Bodea demisioneaza din PNL dupa aprobarea candidaturii lui Chirica la Primaria Iasi: Un partid istoric, ingenuncheat in fata unui pesedist rapace

Deputatul Marius Bodea a anuntat, sambata, ca demisioneaza din PNL, in semn de protest fata de decizia Biroului Permanent Judetean BPJ) al PNL Iasi de a aproba candidatura lui Mihai Chirica la functia de primar. Bodea, care era si liderul organizatie municipale a PNL, spune ca decizia BPJ este o mare palma data liberalilor, votantilor acestui partid si a simpatizantilor deopotriva.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )