Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cosmin Matei, socat dupa eliminarea din meciul cu Astra

Online Sport Online Sport,
Cosmin Matei, socat dupa eliminarea din meciul cu Astra

Dinamo a incheiat meciul de la Giurgiu in inferioritate dupa ce Cosmin Matei a fost eliminat la o faza discutabila. continuă pe Online Sport

Ministrul Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei.

Ministrul Culturii Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata si avariata, joi seara, de protestatarii din Piata Universitatii fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana. Aproximativ 50 de protestari l-au bruscat pe ministrul Culturii si l-au impiedicat, timp de circa o jumatate de ora, sa paraseasca strada din fata Club A, din centrul vechi al Capitalei.

Ministrul Daniel Barbu NU a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei.

Ministrul Culturii Daniel Barbu nu a depus plangere dupa incidentul din centrul Capitalei. Politistii au retinut zeci de persoane care au fost martore la incident pentru a da declaratii. In urma audierilor, au fost identificati zece protestatari ce au vandalizat masina ministrului Daniel Barbu. In functie de gradul de participare la agresarea ministrului sa fie pusi sub invinuire pentru infractiuni violente si distrugere. Masina ministrului Culturii, Daniel Barbu, a fost blocata si avariata, .

Primele reactii dupa rascoala din Pungesti: Chevron da o lectie de PR premierului Romaniei

Rascoala din comuna Pungesti de miercuri, cand 500 de sateni au protestat impotriva explorarii gazelor de sist blocand accesul utilajelor pe terenul pe care compania Chevron a primit la inceputul lunii autorizatia de explorare, a determinat joi doua.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )